Anonim

Ainz bjuder in Jircniv till Nazaricks stora grav! - Overlord (Eng Sub)

Jag vet att det inte är särskilt relevant för handlingen, men några gånger får vi reda på hur mycket och hur lyxig maten är på Nazarick. Hur får de det? Växer och odlar de i den nya världen, eller köper de den? Om de köper den, hur är det då de inte får det från den yttre mänskliga världen?

1
  • Vid ett tillfälle frågar Demiurge om han kan köpa spannmål innan han åker tillbaka till Nazarick. Om jag minns rätt får vi också reda på att Nazarick har en äppelodling som en Dryade sköter om. Jag antar att det är mest troligt att det mesta av Nazarick upprätthålls av mat som odlas i Nazarick.

Mest troligt magi i någon form, kompletterat med odling, köp och / eller slakt.

I Volym 8 sida 2 får vi reda på att Ainz tillhandahåller mat för Lizardmen tills fiskodlingarna kan växa. "Maten Cocytus hade gett dem gjordes med ett magiskt föremål som heter Dagdas kittel." Befolkningen av Lizardmen efter kriget närmade sig 1000. De hade redan lite egen mat. Jag skulle säga att det enda magiska föremålet matade omkring 500+ ödlor. Med tanke på att Nazarick hade en obscent mängd av alla resurser du kan föreställa dig, skulle jag säga att magi, i en eller annan form, var att tillhandahålla maten. Kanske var det föremål, kanske genererades det automatiskt av anläggningar som liknar popmonster och grundläggande reparationer automatiskt gjort, eller kanske var det något annat. Hur som helst tror jag inte att de verkligen behövde oroa sig för att köpa det.

Vi upptäcker också någon gång att dryaderna hjälper till med att odla saker, frukt tror jag. Vid någon tidpunkt nämner baranbudet att han använder en del av den nyodlade frukten i en alkoholhaltig dryck. (Tyvärr, jag kan inte komma ihåg källorna till dem.)

Det är också värt att notera att Nazarick trots sin stora befolkning inte behöver mycket mat.

"Tack vare vissa föremål behövde de flesta NPC inte längre äta eller dricka."