Anonim

Guns, Game and Gumbo in Cajun Country - Foodways with Jessica Sanchez, avsnitt 1

Jag började Naruto och märkte att Hokagen använde en kristallkula för att titta på Naruto.

1) Hur fungerar kristallkulan?

2) Vad är sortimentet?

3) Vilka är dess begränsningar?

4) Använder någon av de andra karaktärerna i framtida avsnitt (tag spoilers)?

Jag letade på den tredje kristallkulan från Hokage. Jag råkar stöta på den här länken här på en wiki

En teknik som använder en kristallkula för att spåra en viss individ var som helst de är. Det finns några begränsningar för den person som utsätts för förföljelse. Användaren måste känna till den personens chakramönster. Om någon kan riktas mot jakten kan de vara väldigt långt borta, kristallkulan kommer att kunna bekräfta sin position. Eftersom denna teknik är ofelbar för intelligensändamål använde den tredje Hokagen den för att upprätthålla allmän ordning i byn.

http://naruto.wikia.com/wiki/Telescope_Technique

2
  • 1 Det är bäst att citera det relevanta innehållet i länken du lägger upp, för om länken till webbplatsen skulle gå ner blir ditt svar ogiltigt. "Jag tror att det inte är rätt att kopiera och klistra in innehållet i den länken som om jag uppfann dem." du kan använda > att ange en offert och att även inkludera länken som anger att offerten kom från den länken.
  • 5 Sidfoten på sidan säger: Innehållet är tillgängligt under CC-BY-SA. som är samma licens som SE använder. Så det är helt bra att kopiera och klistra in innehåll från den sidan så länge du länkar till den. Hela syftet med wiki-sidor är att tillhandahålla fri kunskap och möjliggöra omfördelning och modifiering av innehållet.

Precis som många av de ursprungliga koncepten i serien (Se, Kawarimi no Jutsu) har de flesta av de "magiska" aspekterna av världen skrotats, troligen i hopp om att fansen skulle glömma bort dem eftersom de inte gav någon mening och hade ingen förklaring.

Den tredje Hokages kristallkula är så.

Inte mycket hade uttryckligen förklarats, men det kan hävdas att kristallkulan är en skärm för övervakningskameror eller andra liknande sensorer, förinställda över hela byn. Detta är dock bara en vild teori, den har ingen grund i serien alls.