Anonim

Castlevania: Dracula X - Etapp 1

I Tokyo Ghoul: re 2, avsnitt 11, var Ghouls från gruppen Kaneki som Nishiki oroliga för att alla människor från Tokyo skulle bli Ghoul. Varför är det så? Varför om du är en Ghoul kommer du att vara orolig att andra människor blir som du?

Enligt vad jag förstår ser jag två skäl:

  1. Get och CCG arbetar båda tillsammans på den sista bågen. I likhet med vad @ anis svar nämner var Get inte en anti-mänsklig organisation utan snarare en organisation som syftade till att hitta vägar för människor och ghouls att samexistera. Det skulle strida mot deras syfte om medlemmarna skulle vilja att alla människor skulle bli fördärvar.
  2. Det skulle påverka deras matförsörjning. Ghouls livnär sig på människor. Om människor skulle fortsätta att bli galna skulle deras matförsörjning minska. Visst, de kan kannibalisera men från vad som ses i mangan smakar inte ghouls lika bra som människor eller halva ghouls.

Under den sista bågen förenades alla utredare, liksom ghouls-samhället, för att besegra huvudskurken. Under den tiden var alla övertygade om av Kaneki att galna och människor skulle lämna på samma plats utan att skada varandra. Så från ovanstående förklaring kanske du har märkt att getorganisationen som skapats av kaneki har en enda politik för att skydda andra såväl som människor. Det är ganska enkelt att geten inte vill att fler ghouls ska jagas av CCG och så att det händer att de var rädda för att alla människor skulle bli ghouls och allvarligare jakt skulle vara där och CCG kommer inte att samarbeta med dem säkert.