Anonim

Legends Battle Royale EXTREM # 1 | Dragon Ball Legends PvP

Jag tror inte att jag saknade en förklaring i anime, men jag är inte säker på om jag missade i mangan. Hur ska Zamasu leva i Dragon Ball Heroes? Är samma Zamasu?

1
  • Tja även om Heroes inte är kanon .. det finns teorin att Zamasu kunde ha konsumerat / tagit över Zen-Oh där Goku kom tillbaka och förde Zen-Oh tillbaka till den aktuella tidslinjen. Om detta var sant skulle en av Zen-Ohs faktiskt vara Zamasu och den andra fortfarande Zen-Oh.

Dragon Ball Heroes-anime är helt enkelt reklammaterial och du bör inte riktigt dröja vid vissa faktorer som handlar om handlingen som denna eftersom du inte kommer att få någon exakt förklaring. Huvudserien har dock visat att Zenos handlingar kan vändas genom att använda Super Dragon Balls. Så kanske Zamasu återupplivades av Fuu som en del av hans Prison Planet-experiment eller av någon annan. Även om detta bara är spekulation.

När det gäller din andra fråga. Ja, det är samma Zamasu som har kämpat mot Goku och co tidigare. Han tycktes tydligt känna igen Goku när han anländer tillsammans med storprästen.