Anonim

The Beach Boys - I Get Around

Jag fick nyligen veta att Fujisawa hade skrivit en interquel till GTO med namnet "Shonan 14 dagar" där Onizuka Eikichi, som framgår av titeln, stannar i 14 dagar i sin hemstad.

Kan någon ge en grov beskrivning av hur serien slutade?

3
  • Denna webbplats tillåter inte direkt diskussion av fansubs eller scanlations för att undvika juridiska problem. Därför var jag tvungen att ta bort lite av din fråga. Din fråga är bra utöver det, men om du vill redigera mer i frågan, kom ihåg denna policy.
  • Jag ber verkligen inte att pekas på en skanning av de "saknade kapitlen" :) (just på grund av poängen du tar upp); det är därför jag bestämde mig för att vara blygsam och bara be om en sammanfattning.
  • Cirka hälften av mangaserien har översatts till engelska. Eftersom den har släppts i ordning är slutsatsen inte tillgänglig på engelska än. Jag ser verkligen fram emot att läsa den när den är. Det är riktigt bra.

Mangaen äger rum under en sommarsemester som Onizuka hade medan han undervisade Kanzaki Urumis klass. Det började med att Onizuka åkte tillbaka till sin hemstad Shonan för semestern. Shonan är hans bas tillbaka under dagen där han var känd som Onibaku (tillsammans med sin bästa vän, Danma Ryuuji).

Där träffade Onizuka en tjej som arbetar på ett barnhem, men istället för för barn utan föräldrar var det för barn med problematiska föräldrar. Där hjälpte Onizuka barnen med sina problem.

Det slutade med att Onizuka jagade stadens borgmästare efter att borgmästarens handling orsakade en av barnen (en tjej) med allvarlig brännskada. Med hjälp av sina Onibaku-underfångare fångade han framgångsrikt borgmästaren i en buss full av kabaretflickor efter att ha poserat som en terroristbusskapare. Han tvingade sedan borgmästaren att avgå sitt kontor, be om ursäkt för det skadade barnet och ta hand om hennes medicinska räkningar, inklusive en plastikkirurgi för att fixa hennes skadade ansikte.

I slutet visades det att Onizuka har återvänt till skolan, med sina elever som tvivlar på hans historia (om sin semester) och sedan förvånad över att Onizuka inte gjorde upp historien efter att en av vaktmästarflickorna ringde honom.