Anonim

FU VS CUMBER! Super Dragon Ball Heroes Manga

I Dragon Ball Super manga nämner kaioshin Super Saiyan Blue Vegito är lika stark som Beerus. I en del Dragon Ball Heroes-animationer (som jag inte är säker på om det är en förhandsvisning av anime eller en animering från videospelet) ser vi Vegito Super Saiyan Blue Kaioken. Om denna Vegito är lika stark som Dragon Ball Super manga Vegito, skulle det göra honom starkare än Beerus och möjligen Wiss med användning av kaioken. Därför är min fråga, är Dragon Ball Heroes Super Saiyan Blue Vegito lika stark som Dragon Ball Super manga Super Saiyan Blue Vegito?

3
  • Den ena är en kanonisk serie, den andra är en icke-kanonisk serie. Sådana frågor är knappast svarbara i det stora ordningen.
  • hmmm, jag är inte säker. Jag har inte läst Dragon Ball Heroes manga eller spelat videospel, men jag är ganska säker på vad vi har sett i animationen, att om frågan skulle vara, är Dragon Ball Heroes Jiren lika stark som Dragon Ball Super Jiren svaret skulle vara ja. Det är sant att den ena är kanonisk och den andra inte kanonisk, men den icke kanoniska är delvis baserad i den kanoniska. Så det är möjligt än att Dragon Ball Heroes manga eller videospel uppgav eller visade att kraftnivån för viss karaktärstransformation förblir densamma (eller inte) än dess kanoniska motsvarighet.
  • BTW, Dragon Ball Heroes manga och Dragon Ball Super manga någon gång skrevs av samma person (Toyotaro som skrev Dragon Ball Heroes: Victory Mission) En annan författare från en Dragon Ball Heroes spin-off är Yoshitaka Nagayama (Dragon Ball Heroes : Charisma Mission)

När det gäller Super Saiyan Blue Vegito som är lika stark som Beerus, bör detta uttalande från Shin bortses. Shin är inte medveten om den fulla omfattningen av Beerus makt och är också mycket oerfaren och saknar kunskap om vissa saker som Ultra Instinct som även de andra Kais är medvetna om. Till exempel, i Dragon Ball Z, förväntade sig Shin att Vegeta skulle ha svårt att slåss mot Pui Pui. Han trodde också att Super Saiyan Gud Goku hade kanten på Beerus under Battle of Gods arc tills den gamla Kai berättade för honom att Beerus bara lurade. Dessutom kunde Beerus lätt bekämpa flera gudar av förstörelse samtidigt i mangan och var en av de sista två stående, vilket gjorde honom till en av de starkaste över multiverset. Därför är det omöjligt att dra slutsatsen om Vegito Blue är starkare än Beerus.

Som samtidigt är på en helt annan nivå. Whis är tillräckligt stark för att slå ut en gud av förstörelse medan den är extremt undertryckt, med ett enda slag. Mastered Ultra Instinct Goku, som överträffade nivån på en Gud av förstörelse kunde inte ta ut Jiren med ett enda slag (Obs: Innan han bröt förbi sina gränser). Vegito Blue även med Kaioken utan tvekan skulle ingenstans komma nära Whis styrka.

Slutligen är Prison Planet Saga inställd efter Universe Survival arc i Dragon Ball Super och efter Dark Empire Saga of Super Dragon Ball Heroes. Bortsett från det faktum att den givna serien är kanon eller inte, skulle Vegito Blue helst vara mycket starkare jämfört med Future Trunks Arc eftersom Goku och Vegeta hade blivit starkare och mycket sannolikt kan vara på samma nivå som en gud för förstörelse.