Anonim

Sculpting Kakashi actionfigur: Perfect Susanoo - del 7 - Raikiri och Kamui Shuriken handpar

I avsnittet av Naruto Shippuden där Naruto fick makten från Sage of the Six Paths, gjorde han en massa saker, som att rädda Guy från de åtta portarna eftereffekter, återställa Kakashis öga och förlänga Obitos liv. Han nämnde också för Sakura att han känner att han kan göra allt nu.

Jag tror att Sasuke fick en speciell Rinnegan.

Efter att ha tätat Kaguya var märkena på båda palmerna borta. Detsamma gäller Naruto förmåga att göra dessa saker. Jag tror att de borde / måste vara lika när det gäller makt, så jag kom med en fråga: vad tappade Sasuke efter Kaguyas försegling?

Jag har ett antagande. Det är inte riktigt klart om Naruto förlorade sin förmåga med sex vägar, men i så fall har Sasuke också vissa begränsningar för användningen av sin rinnegan. Hans rinnegan har tomoes, och vissa säger att det är en representation av sin laddning. Det verkar inte förlora sin laddning förrän han använder en tom tom rinnegan i boruto-serien. Så hans rinnegan måste ha tappat sin förmåga att behålla sin laddning.

Mitt antagande skulle vara att Naruto fick den förmågan i handen han förlorade medan Sasuke fick förmågor i hans ögon. Därför anledningen till att Naruto aldrig kunde fixa sin egen arm även om han kunde skapa Kakashis ögon

Naruto förlorade tätningen och makten att läka andra magiskt. Naruto har i princip väldigt lite sex vägar chakra kvar och det finns inte tillräckligt att använda för att förvandla till det. Det är därför Naruto inte använder det eller sanningssökaren klipper efter striden med Sasuke. För att få chakra-läget med sex vägar behöver du betydande kraft från alla tailed djur. Naruto fick bara mycket små portioner av alla tailed djurens chakra. Efter kriget använde han det mesta av det chakrat. Vismannen på sex vägar bad Naruto att behålla en liten bit av svansdjurens chakra så att de kan mötas inuti honom. Så Naruto kan använda kraft av sex vägar, men han väljer att inte göra det, för vismannen från de sex vägarna bad honom att spara lite av svansdjurens chakra inuti honom. Kraften som Sauske förlorade var inte någon förmåga som Naruto, men hans chakra reserver är vad han förlorade. Under kriget kunde Sasuke teleportera många gånger och använda Onyx Chidori ett par gånger utan kostnad för hans stridsförmåga och inte så mycket chakra som användes. I Boruto öppnade Sasuke en portal och hade sitt chakra helt uttömt. Han teleporterade en gång under striden med Momoshiki, men han använde inte chakra efterord. I kriget kunde Sasuke använda rinnegan-förmågorna non stop. Men i Boruto kan Sasuke använda förmågorna en eller två gånger och hans chakra skulle vara helt uttömt. Så för att avsluta förlorade Naruto sin makt att läka, och Sasuke behöll alla sina förmågor, men hans chakra är drastiskt lägre än när han kämpade i kriget.

1
  • Välkommen till Anime & Manga! Formatera din fråga till ett läsbart format. Ett textblock gör det svårt att läsa ibland