Anonim

Tenseigan (転 生 眼) - All Jutsu

Till exempel, om Nagato använder Ningendo och extraherar själ från någon, kan den själen användas för att återuppliva någon annan?

En vanlig missuppfattning är att ett liv behövs för Rinne-återfödelsen. Låt mig först först.

Under Pains kamp med Naruto, när Pain blir bra, använder han Rinne Rebirth för att återuppliva alla han dödade. Vid den tiden säger Konan till honom att han inte har tillräckligt med chakra för att kasta en så kraftfull jutsu.

Så du behöver en stor mängd chakra för att dra av Rinne Rebirth - som ofta är förvirrad med en persons liv. Du kan dock dö på grund av utmattning.

Kommer nu till din fråga.

Ja, det är möjligt om livskraften för den person från vilken du har dragit ut själen är tillräckligt för att jutsu ska kastas.

Exempel: Du kan inte förvänta dig att en 5-årig pojkes livskraft räcker för Rinne Rebirth.

1
  • Jag tycker det är väldigt konstigt så många tror att det dödar användaren, med tanke på att det var mycket tydligt att Nagato dog av utmattning och Obito inte dog alls. I själva verket, förutom de bokstavliga självmordsrörelserna som Deidaras självdrivna nukle, dödade de flesta tekniker / piller de flesta "dödar dig efter att du har använt det" dig genom tvingad utmattning av alla chakra och kunde inte bara förhindras utan förhindrades tack vare speciella omständigheter. Till och med Biju-extraktionsskador kunde vändas med ett offer av livskraft eller återförslutning av biju, som båda hände. Med detta sagt är svaret spekulation

inte riktigt, men jutsu drar bara tillbaka enorma mängder chakra från en gång kropp som människor normalt inte överlever på grund av utmattning efter att jutsu har trätt i kraft, en av händelserna som detta hände var när Naruto kämpade mot de sju smärtan, hans syskon nagato, konan men det var efter att Naruto besegrade dem. och gick dit de sju smärtor som huvudchakrat genererade