Anonim

Jungle Royale - Official Trailer (Minecraft Map)

I den här guiden har jag letat efter att lära mig att läsa japanska, det står att efter att ha lärt mig alfabetet skulle jag få en ordbok, någon form av källmaterial och en översättning för det.

Medan guiden inkluderade dissektioner av källmaterial vill jag börja få källmaterial själv för när jag tar slut på vad som finns på guiden. En av poängen för att få källmaterial är att

framför allt bör du njuta av att läsa den översatta versionen

och under det föreslår serien serier i Shonen Jump-tidningarna. Eftersom jag naturligtvis vill undvika scanlations som kan vara felaktiga tänkte jag att jag skulle sträva efter serier som jag vet har släppts officiellt på engelska. Tre serier som kommer att tänka på är Naruto, One Piece och Bleach.

Allt jag vet om Shonen Jump bortsett från måldemografin är att veckoutgåvor har 1 kapitel i en serie i serie medan tank bon sammanställer dessa kapitel (även om jag kan ha fel).

Jag undrar om det finns en webbplats där jag kan leta upp vilka kapitel som serierades i vilken utgåva av Shonen Hoppa för att sedan matcha tidningsutgåvor till engelska tank bon.

OBS: anledningen till att jag vill skaffa Shonen Jump-tidningar istället för japanska tank bon är för det första att jag kanske bara är på 1 eller 2 kapitel och jag är säker på att tidningarna tar mindre plats än en bok. Det blir också ett bra test med resten av tidningen om hur mycket av det jag kan förstå utan att behöva en översättning för att bekräfta.

3
  • Vill du faktiskt köpa en specifik shounen-tidningsutgåva? Eller vill du bara läsa råvarorna online? Om det är det senare kan du gå här online.mangaraw.net, om det är det tidigare, tror jag inte riktigt att du kan få en lista över vilket kapitel som kommer från vilket tidningsnummer. Crunchyroll håller en innehållsförteckning, men de berättar bara om det finns i en viss fråga och inte vilket kapitel det är specifikt. crunchyroll.com/forumtopic-809337/…
  • @PeterRaeves köper dem faktiskt, problemet med att läsa dem online är det Jag behöver en nätanslutning som jag inte har hela tiden. dvs. under lunchen kanske jag vill lära mig, det finns inget internet på jobbet i lunchpausområdet så jag kan inte läsa online där. det måste också passa min läsning till när webbplatsen inte går ner vilket på internet kan vara när som helst
  • Om du vill köpa specifika problem tror jag att du kanske är bäst att fråga Shounen Jump själv.