Anonim

Djävulen är en deltid! Avsnitt 5

Jag ville bara veta var Hataraku Maou-sama är över / avbruten, eller om det fortfarande pågår. Jag läste det fram till kapitel 88, men jag kan inte hitta några nyare uppdateringar om mangan eller något.

8
  • Kan försenas på grund av Covid-19. Den sista ljusromanen har också skjutits upp två gånger nu på grund av den.
  • Det pågår fortfarande. Manga serieras på Månadsserie Dengeki Daioh som publiceras var 27: e i månaden. Kapitel 88 publicerades den 27 juni, nästa kapitel skulle publiceras den 27 juli, såvida det inte finns en okänd omständighet.
  • Med undantag för några berättelser som började som Anime, var en succé och hade sedan ett manga-försök efteråt (som Black Blood Brothers eller Vision om Escaflowne) mangan är vanligtvis både bättre och mer detaljerad än anime. Det betyder att läsning av manga kan försämra din njutning av anime något, men bara för att mangan är bra behöver inte betyda att du slutar njuta av anime.
  • Ändra inte din fråga till en helt annan fråga bara för att du har svar på den gamla frågan i kommentarerna.
  • @AugustaASAKA Jag är ledsen att du har en så negativ upplevelse. Om du inte redan har gjort det bör du ta turen och besöka hjälpcentret för att lära dig mer om den här webbplatsen och vad den är till för. Du borde också vara patient och lägg upp din nya fråga så snart du kan, istället för att skämma bort din tidigare fråga.