Anonim

Mushoku tensei arbetslös reinkarnation avsnitt 5 | Spoiler | Engelska sub

Jag tror att genren till denna manga är action, ecchi och övernaturlig.

Huvudflickan har flera personligheter, och varje gång hon ändrar sin personlighet ändras hennes kropp också.

Jag minns i det första kapitlet, när hon jagades av vissa människor, slutade hon förvandla (eller som jag sa, ändrade sin personlighet) och dödade dem.

Det är allt jag kan komma ihåg. Snälla hjälp mig att hitta den här mangan.

Det här låter mycket som Gun x Clover. Enligt mangaupdates är det en action- och ecchi-manga, och jag tror att den kvinnliga huvudpersonens kraft kan betraktas som övernaturlig.

Det här är en sida från det första kapitlet som visar Futaba - den kvinnliga huvudpersonens andra personlighet. Flickan har flera personligheter (totalt 7), och när hon ändrar sin personlighet, ändras hennes kroppsegenskaper (och till och med hennes outfit) för att matcha personligheten.

Det här är en annan sida från det första kapitlet som visar Mitsuba - flickans tredje personlighet. Som du kan se blir håret vitt när den tredje personligheten tar kontrollen, och hon blir våldsam och kapabel att döda människor. Detta är precis efter scenen där Futaba fastnade av legosoldaten och var på väg att bli orenad, när den tredje personligheten Mitsuba dök upp för att skydda sig själv och dödade av alla små pommes frites.

0