Anonim

Antikrist är Barack Obama DEL 1, syndens man, fördärvelsens son, Endast man 2 matchar skrifterna!

Det nämndes bara en eller två gånger i showen. Hade olika byar olika bingoböcker eller delade alla information om den eftersökta ninjan? Fanns det ett pris för deras huvuden? Eller var det bara en bok om önskade mål?

Bingo böcker är utformade för att innehålla en lista med namn, tillsammans med all känd information, som ska vara mål av olika skäl; oavsett om det är för priset på deras huvuden eller för att dödas vid syn på grund av att det är ett hot

Bingo-böcker är svarta böcker som används av ninja och som innehåller all information om svartlistad ninja som de ska rikta sig till. Det finns flera versioner av bingoböckerna, de vanligaste är de baserade från de dolda byarna.

Majoriteten av tiden sammanställde Bingo Books av högt uppsatta tjänstemän för att ha inträde på Shinobi, allt från saknade-nin eller dödliga Shiboni från andra byar

Normalt sammanställs Bingo Book-poster av en bys högt rankade tjänstemän, vanligtvis Kage, som sedan distribueras till dess j nin- och Anbu-medlemmar. De listade är vanligtvis farliga ninja från rivaliserande byar, saknade-nin, eller potentiella säkerhetshot som ska elimineras om de får möjlighet. En enhet av Anbu från Kirigakure, jägaren-nin, har det enda syftet att utrota saknade-nin så att inget fysiskt spår av deras kropp finns kvar.

Andra versioner av bingoböcker som ses är av Akatsuki som innehåller listan över jinch rikis

Akatsuki, å andra sidan, använder sin bingobok för det mer olyckliga syftet att lista sina jinch riki-mål och vissa ninja från byarna som har potential att använda dem.

Och Kakazu, som innehåller en lista över Shinobi med bounties på huvudet

I Kakuzus fall listar han sin bingobok med information om olika ninja med stora bounties på huvudet så att han kan göra anspråk på bounty på dem.