Anonim

Vad i helvete hände den här veckan? Veckan 20/20/2020 | The Daily Social Distancing Show

Jag vet att Nagato använde Yahikos kropp för att bli "Smärta" men kan någon snälla berätta för mig varför och hur han gjorde det?

Nagato hade en förmåga som kallades den yttre vägen med vilken han kunde återuppliva de döda, överföra chakra till mottagare. Med hjälp av denna förmåga skapade han sin Six Paths of Pain-teknik. Han använde tekniken för att bädda in några chakrastavar i vissa lik (inklusive Yahikos) och överförde sitt chakra till stavarna för att kontrollera kropparna.

Det finns flera skäl till varför han gjorde det. Nagato skadades hårt och skadades under sin strid med Hanzo (samma när Yahiko dog). Han kunde inte röra sig efter det. Hanzo levde dock fortfarande. Nagato ville hämnas Yahiko och han ville också fortsätta sin dröm tidigare dröm om fred (även om hans känsla av fred blev förvrängd). Så Nagato var fortfarande tvungen att slåss. Det är därför han skapade Six Paths of Pain-tekniken för att tillåta sig att fortsätta slåss och använda sina Rinnegan-förmågor. För det andra var han mycket förtjust i Yahiko. Han använde Yahikos kropp för att bilda den starkaste Deva Path. När det gäller förmågor var han överlägsen de andra vägarna.

När det gäller vad som hände med Yahikos kropp efteråt, långt efter att Nagato dog i det dolda bladet efter striden med Naruto, hämtade Konan kropparna från både Yahiko och Nagato och begravde dem i Hidden Rain Village. Och det är där Yahikos kropp vilar.

1
  • 2 Det finns en anmärkningsvärd linje som Nagato säger efter Yahikos död, som går ungefär som "Du kommer alltid att vara Akatsukis ledare". Vilket förmedlar varför han först och främst använde Nagatos kropp.