Anonim

Kapten tsubasa-waka waka (dess tid för afrika) amv

Jag stötte på denna Kotaku-artikel som heter "Gintama Manga slutar inte ännu eftersom dess skapare skruvade upp", och jag är inte riktigt klar över vad som händer.

Så uppenbarligen skulle Gintama ursprungligen sluta i Veckans hopp den 15 september 2018. Men nu verkar det som om det inte tar slut, och det går vidare till Hoppa Giga istället? Vad hände där? Kan någon förklara?

Det nämns här:

Tydligen har författaren felberäknat när han försöker uppskatta när serien kommer att avslutas. Han nämnde att i Jump, mangaka måste meddela redaktionen sex månader i förväg före det datum som mangan förväntas sluta.

Han verkade emellertid ha insett efter att ha informerat redaktionsavdelningen att han inte kunde passa allt han behövde för ett ordentligt slut i de återstående kapitlen. Eftersom att informera redaktionsavdelningen om det projicerade slutet är förmodligen absolut, vilket betyder han kan inte ta tillbaka vad han sa på det förutsagda datumet att det kommer att sluta och det finns troligen en annan manga som redan var planerad att ersätta Gintama i Weekly Jump eftersom han redan informerat dem om att han kommer att avsluta mangan överfördes den till Jump Giga från Weekly Jump.

Slutar Gintama eller inte? Baserat på denna information, nej, den slutar ännu inte.