Anonim

Racing Causes 3 Dead in Fiery 5 Freeway Crash involverar UPS Truck / Commerce RAW FOOTAGE

Jag läste kapitel 401: Illusion of Naruto. Sida 10:

I den tredje panelen kommenterar Obito (min betoning):

[Itachi] hade dödat hans älskare och hans far och hans mor ...

Jag tyckte att detta var en ny information, eftersom jag aldrig visste att Itachi hade ett kärleksintresse. Nämndes något annat i serien om Itachis älskare?

1
  • Jag tror att det kanoniska svaret är nej, kishimoto Masashi har inte avslöjat om sin älskare, men vissa spekulationer kan göras. Itachi tillbringade större delen av sin barndom med sasuke, sedan i sin chunin- och jounin-period i anbu så det finns mindre chans att bli vän, så hans älskare kan vara en del av anbu och för att upprätthålla blodlinjen och han dödade sin älskare, kan vara Uchiha, eftersom det finns fan fiction där hon heter Uchiha Aya. Men det här är bara en gissning.

Det nämndes inte tydligt någonsin men ändå kan Izumi Uchiha anses vara en.

Från, Itachi Shinden: Book of Dark Night

Itachi kom till henne för att inleda massakern med henne eftersom han fick höra av Danz Shimura att han bara kunde skona sin lillebror Sasuke Uchiha. Han trodde att det skulle avsluta hennes inre tvivel att avsluta hennes liv först och fortsatte att döda henne och hennes mamma först. När han lockade bort sin mor, närmade sig Itachi Izumi och placerade henne i en extremt kraftfull Tsukuyomi där hon levde hela sitt liv på 0,00000000001 / sekund. I sin dröm blev hon chin, pensionerad från shinobi-livet för att bli Itachis fru och uppfostra sina barn och levde för att bli åttio år innan hon dog i ålderdom tillsammans med Itachi. Eftersom hennes sinne avstod från verkligheten på ett sådant sätt, kollapsade Izumi i Itachis armar som dör. Izumi tackade Itachi för att hon gav henne det liv hon ville ha med honom, även om det var en dröm, och Itachi tackade henne för att hon älskade honom när hon gick fridfullt bort.
- naruto.wikia.com

Till och med i Itachi Shinden: Book of Bright Light nämns hur hon fick sitt godkännande. Så att döda henne så här visar också att han är tillgiven från Itachis sida.

Naruto Manga har upphört men det har inte funnits någon information om Itachis älskare. Kishimoto Masashi har inte avslöjat något om Itachis älskare, men vissa spekulationer kan göras.

Som vi vet Itachi gick han in i Anbu klockan 11 och blev kapten vid 13 års ålder1. Och massakern på Uchiha-klanen ägde rum medan han var i Anbu. Så hans älskare kan vara från Anbu och den högsta möjligheten att hon är en Uchiha annars skulle Itachi inte ha dödat henne.

Att nämna om Itachis älskare, Kishimoto kan försöka visa hur mycket Itachi älskar sin bror och ge handtaget om Itachis förhållande med sin bror Sasuke starkt. Att döda hela klanen och hans egen kärlek men inte hans bror ger ett starkt bevis på hur mycket Itachi älskar sin bror

Jag skulle vilja nämna om fan fiction här, eftersom anime utvecklas med mycket fyllmedel, inom något fyllmedel kan Itachis älskare förekomma. När det gäller fan fiction heter hon Aya Uchiha.

3
  • Det finns Itachi Shinden som är en roman skriven av Kishimoto om Itachi, den har historien om Itachi från 4 års ålder till strax före massakern, och anime Anpassar det just nu. Det är Canon enligt normala standarder och inkluderar minst en tjej som jagade itachi, och itachi kan ha återvänt dessa känslor, även om detaljerna är skissiga för mig eftersom jag inte har läst det eller sammanfattningen helt.
  • När det gäller det finns redan ett annat svar som beskriver det.
  • Detta är dock det mest röstade svaret, om än på grund av ålder och så, jag saknade det andra svaret, och troligen kommer andra som vandrar här som jag också.