Anonim

Mysteriet om Kaeru | ID: Invaderad avsnitt 9 Granskning

Jag letar efter en anime som involverade en sida-berättelse där en viss ung tjej (hon var antagligen en skolskola och killen var en högstadium) gillade den manliga huvudpersonen i berättelsen. Jag kommer ihåg att flickan erkände huvudpersonen och dumpades för (naturligtvis) för att vara för ung och den manliga huvudpersonen gillade den kvinnliga huvudpersonen. Jag är inte säker på om flickan var relativt yngre än huvudpersonen, men det var hon förmodligen (baserat på mitt vaga minne). Det var en pojke som var yngre än flickan som hade en förälskelse på henne (inte riktigt säker) och hon var lite kall mot pojken och sa att hon kanske hamnade precis som vad som hände med henne.

Till slut, när de växte upp, hamnade flickan och den yngre pojken tillsammans. Jag minns helt scenen där den yngre pojken väntade i soffan och sa något som "oneesan, skynda dig". Och sedan avslöjade det att det var flickan som pojken (som då var tonåring) hänvisade till och att de var ett par.

Jag är ledsen för att vara vag men jag kommer verkligen inte ihåg det. Så vitt jag kan komma ihåg är grafiken som i Special A och jag antar att historien var för (den typen av berättelser där det finns en klubb och allt kretsar kring att klubbmedlemmarna gillar varandra etc.).

6
  • Du förstörde det bara för mig. :)
  • Låter misstänkt nära Cardcaptor Sakura, men det är det inte: P
  • @xjshiya Jag är rädd att beskrivningen fortfarande är lite vag, kommer du ihåg något annat om huvudseriens avsnitt? Som när du såg det eller hur lång serien var?
  • Det är väldigt ovanligt att kalla sin flickvän "onee-san" på japanska (såvida det inte är en berättelse med ett incestelement och hon faktiskt är hans syster). Jag misstänker att antingen de fortfarande var i ett mycket avslappnat förhållande vid den tiden, eller så har du fel på den linjen.
  • @Krazer, ja det är vagt. Jag vet inte varför jag inte kommer ihåg vilken anime det var. Jag minns att flickans bekännelse mot huvudpersonen inträffade under solnedgången. Jag tror att serien var 12 avsnitt lång eller 26 avsnitt? Jag vet verkligen inte, jag är ledsen. :(

Till sist! Jag kom ihåg vad det var!

Titeln på den anime jag letade efter var Jag själv; Själv.

Den unga flickan var Hinako Mochida. Killen han gillade var Shusuke Wakatsuki, som var en av Sanas (manliga huvudperson) barndomsvän. Och hon slutade med Asamis kusin.

Hinako är först tio år gammal men blir elva under historiens gång. Hon är kär i Shusuke från och med att han räddade henne från tre mobbar som tog hennes väska och inte gav tillbaka den. Hon verkar vilja lära sig att vara den tjej han kommer att gilla och ber Sana och Aoi om hjälp. Hinako har en personlighet som kan jämföras med Aoi, men är bara i femte klass, hon är barnslig på grund av sin ålder. I det senaste anime-avsnittet visas att hon är flickvännen till Asamis kusin, som är fem år yngre än henne.

Det var här jag kollade om vad en vän till mig föreslog (att den anime jag letade efter var jag själv; dig själv) var rätt, och det är han.