Anonim

USA: s regering och AP-regeringens granskning på 14 minuter

I manga / anime verkar det som om teleportering är mycket sällsynt. De få vi vet som blir lite förklarade är till exempel Minato (4: e Hokage) och Obito (Tobi).

Trots detta försvinner många karaktärer (främst i anime) med en prickig utgång när de vill. Orochimaru gör detta ett par gånger, inklusive andra. Ofta med en fras som "Jag har inte tid att leka med dig längre" och då poof, borta!

Finns det någon förklaring till detta? Använder de en klon och springer sedan av medan klonen säger adjö till motståndaren? Om så är fallet, när skapar de klonen?

0

Enligt vad jag förstår finns det bara några få sätt att teleportera. Dessa inkluderar Tobirama / Minato's Flying Thunder God-teknik, omvänd kallelse och Obito's Sharingan-baserade teknik.

För det mesta, när shinobi bara poof, betyder det att det antingen var en klon eller de reser i hög hastighet så att man inte kan upptäcka deras rörelser. Om det var en klon, var det alltid en klon att börja och personen ersatte inte bara sig själv med en klon.

De är ninjor! De är så smygiga att de kan smyga sig bort och lämna en stock eller något föremål bakom och det ser bara ut som om de har teleporterat.