Anonim

Boruto Chunin Exam | Boruto fusk | Boruto använder ninja-verktyg | Boruto Byakugan | Boruto Jougan 😎

Vi vet att Byakugan är d jutsu kekkei genkai från Hy ga-klanen från det dolda bladet. Och varje by gör sitt bästa för att försöka hålla sådana eftertraktade krafter för sig själva.

Men i ett nyligen fyllt avsnitt av Shippuden, avsnitt 358 för att vara exakt, visades en ninja från Hidden Mist att ha använt Byakugan och kunde lokalisera Uchicha Shisui och därmed be sitt team att dra sig tillbaka. Hur har en ninja från en annan by än det dolda bladet och inte från Hy ga blodlinjen Byakugan?

Är detta på riktigt eller är det bara ytterligare ett misstag från animatörerna? Nämns det om en sådan ninja i mangan (jag följer bara anime och inte manga)?

Ja, det nämns en sådan ninja i mangan liksom i de tidigare episoderna av anime.

Ninja som du hänvisar till är Ao.

Han har kolliderat flera gånger med Konoha shinobi. Vid ett tillfälle besegrade han en okänd Hy ga, tog en av Hy ga's Byakugan och implanterade den i sitt eget högra ögonkontakt. Senare hade han en konfrontation med Shisui Uchiha, vilket gav tillräcklig inverkan på Ao för att han tydligt kunde komma ihåg Shisuis förmågor och hans chakrafärg långt efter händelsen.

Han uppträdde först i mangakapitlet 454 och Naruto Shippuden anime avsnitt 199 (fem kage toppbågen)