Anonim

Fairy Tail Topp 20 karaktärer

Första gången Lucy kastar Urano Metria använde hon sin egen kraft för att besegra Angel utan problem. Men nästa gång, när hon använder den i The Grand Magic Games, måste hon kombinera sin kraft med Gemini för att kasta den och säger att den fortfarande var svagare än första gången och eftersom det var efter att hennes andra ursprung var upplåst skulle hon ha åtminstone 3 gånger så mycket magisk energi (hennes ursprung skulle fördubbla det och tvillingarna skulle fördubbla det) Så vad gör hennes första casting så stark.

Första gången hon kastade Urano Metria fick hon trollformeln från Hibiki of Blue Pegasus. Han gav henne en chans att uttala den förtrollning som hon framgångsrikt gjorde men förtrollningen var inte hennes.Hibikis makt är "Arkiv": han kan omvandla många saker i data som han kan överföra till människor. Tack vare denna kraft, Hibiki har kunnat ge Lucy sin kunskap om trollformeln och all sin magiska kraft (han gav henne så mycket av sin kraft att han svimmade direkt efteråt).

Efter att ha gjutit den kunde hon inte komma ihåg någonting och hon var tvungen att lära sig förtrollningen själv. Tricket som hon hittade för att övervinna svårigheten med förtrollningen var att kombinera sin magiska kraft med Gemini, som Naruto behärskade Rasengan tack vare hans kloner.

Hoppas det hjälper

Källor:

  • Fairy Tail Manga: Kapitel 144, sidorna 14-20
  • Fairy Tail Manga: Kapitel 385, sidorna 14-17
11
  • Jag trodde att Hibiki kanske skulle ha gett henne sin magiska kraft men det skulle betyda att han åtminstone hade tre gånger hennes kraft och uppriktigt sagt verkar han inte så kraftfull. Även om han kan överföra sin magiska kraft till någon annan, varför gör han inte det mer trots allt, det är en ganska hjälpsam färdighet.
  • Även om han gav henne sin magiska kraft betyder det inte att hon inte använde sin magiska kraft alls. Det betyder inte att han har tre gånger sin magiska kraft, men han har ungefär samma mängd kraft, precis som Gemini.
  • Egentligen är denna förmåga inte så stark. Först måste han ta kontakt med den person som får sin magiska kraft och det verkar åtminstone en minut. Dessutom, om hans magiska kraft är begränsad, är det ganska värdelöst, åtminstone mindre användbart än hans andra arkivförmågor, som är ganska trasiga.
  • hans makt skulle behöva vara minst tre gånger så kraftfull eftersom jag förklarade tidigare när hon gjorde det med Gemini hade hon och därför Gemini också fördubblat sin makt med sitt andra ursprung och det var fortfarande svagare.
  • det är sant om Hibiki kunde uttala sig själv, men vi har inget sätt att bekräfta att han kan