Anonim

Bästa sättet att odla svart Lotus - i Diremaul East

Jag vet att om du skriver namnet på en shinigami i en anteckningsbok kommer han inte att dö. Men låt oss säga att jag skulle skriva något så här:

7.11.2014.

John Zeürtö blir rädd till döds.

11:30, John Zeürtö går in i en mörk gränd (namnet på gränden) med en kniv och hotar alla som är där. Då ser han något som inte kommer från den här världen. Han försöker döda monsteret men lyckas inte. Han ser sedan att monsteret närmar sig honom och sedan dör han vid 11:45.

Med detta skulle shinigami tekniskt döda en människa utan en dödsnot. Och eftersom shinigami dör när de dödar en människa utan en dödsnot kan detta fungera. Men jag har också ett annat exempel.

8.11.2014.

Bob Johnson dör av en halsfraktur.

13:30 Bob Johnson går in i ett köpcentrum (namnet på köpcentret). På 1:35 han tar kokain och förstör vissa saker i köpcentret. På 1:40 han märker en liten bit från en dödsanteckning i den sista regalen från en TV-butik. Då ser han något som inte kommer från den här världen och skjuter på monsteret. När han inser att monsteret fortfarande lever springer han till en trappa för att fly. Men monsteret följer honom och skjuter honom. Han faller nerför trappan och sedan bryter han nacken.

Skulle det fungera?

7
  • Den andra bokstavligen har Shinigami som driver på offret. Jag tror inte att du kan kontrollera någon som inte dödas av dödsanmälan. I den första gör shinigami inget för att skada offret; Om du såg mitt ansikte över skype och dog av skräck tror jag inte att jag skulle bli åtalad för mord. Med detta sagt kan han bara dö av en hjärtattack eftersom han inte kan se monsteret om han inte rörde boken.
  • var läste du exakt att en Shinigami dör om de dödar utan en dödsnot? från mitt minne en Shinigami dör ett av två sätt, förhindrar den tilldelade döden av en människa eller underlåtenhet att fortsätta lägga år till sitt eget levde
  • med det andra exemplet lägger du in den där Bob "märker en liten bit från en dödsnot", såvida inte Bob har förkunskaper om dödsanteckningen, kommer detta att få hela saken att misslyckas som ljus visade när han försökte få en fånge att skriva "jag vet att L misstänker den japanska polisen", som misslyckades. när Light dödade Kiichiro Osoreda säger han aldrig i Death Note att papperet Osoreda plockade upp en bit av Death Note, säger att efter att ha plockat upp ett papper ser han ett annat världsligt fantom och tömmer pistolen innan han flyr och träffas av en bil
  • -1 Jag röstade ned, för jag känner att dessa saker förklarades väl genom hela serien. Särskilt faktumet om hur man dödar en dödsgud. Jag är dock nyfiken på anledningen till varför du skulle tro att en dödsgud skulle dö om han skulle döda en människa utan att använda dödsanteckningen.
  • Det finns lagar i världen av dödsgudar. Om en dödsgud skulle bryta mot lagen finns det 9 nivåer av svårighetsgrad som börjar på nivå 8 och går upp till nivå 1 plus den extrema nivån. För svårighetsgrader över 3 dödsguden kommer att dödas efter att ha blivit straffad. Till exempel anses döda en människa utan att använda Death Note som den extrema nivån. Ser? En shinigami kommer att dö när han dödar en människa utan en dödsnot. @Peter Raeves

Det finns inget sätt du kan döda en dödsgud med Death Note.

I det första exemplet blev människan rädd för dödsguden och dog. Dödsguden gjorde ingenting. Han stod bara där och sedan dog människan, så varför skulle han hållas ansvarig för att bara vara och inte göra någonting?

I det andra exemplet skriver du att dödsguden skjuter honom nerför trappan. Denna situation är omöjlig, därför kommer endast dödsorsaken att träda i kraft (se regel LV nedan). Situationen är omöjlig, för Dödsguden kommer aldrig att döda en människa utan Death Note, eftersom det skulle resultera i deras död.

LV: I det tillfälle där dödsorsaken är möjlig men situationen inte är det, kommer endast dödsorsaken att träda i kraft för det offret. Om både orsaken och situationen är omöjliga kommer det offret att dö av hjärtinfarkt. )

6
  • Jag tror att du kan manipulera en person som inte har skrivit namnen i dödsanmälan. Till exempel när jag skrev: John Smith blir knivhuggen till döds, kommer dödsanteckningen troligen att manipulera en person med en kniv som sedan kommer att döda honom. Du kan också bara skriva: ser ett papper på marken och plockar upp det och se till att det här är från en dödsnot. Även när du skriver: John Smith-bilolycka, betyder det att dödsskylten styr någon utan att döda honom för att faktiskt springa över offret.
  • @DarkYagami jag skulle inte kalla det manipulera. Personen som körde bilen körde redan den bilen även utan dödsnot. Du kan till exempel inte säga "john ser en man göra tjugo backflips innan han sticks honom" för backflipsna skulle inte ha uppstått naturligt. Jag kommer att slå upp XVLI innan jag ändrar mitt svar, om en sådan regel verkligen skulle existera. Jag kommer dock inte ihåg att det nämndes i mangan
  • @DarkYagami regeln verkar existera men det skulle fortfarande inte vara möjligt att döda en gud på det sättet. Jag kan inte hitta en regel som säger att andra inte kan manipuleras till att göra osannolika saker, men X säger att andra liv kanske inte påverkas och kanske inte direkt orsakar andras död. XXVI bekräftar detta
  • Om han rör vid en bit från dödsnoten kommer han att se shinigami. Även dödsnotatet säger att genom att döda en människa kan andras livslängd förkortas. @Peter Raeves
  • @DarkYagami indirekt är det tillåtet. Men ditt mål är att döda dödsguden så att den direkt påverkar honom. Det är som att säga "John begår självmord efter att ha förgiftat sin familj". Det är inte säkert om de dör av giftet men jag tror inte att det skulle vara möjligt på samma sätt. Även om det inte är tekniskt säkert för att den kriminella kapade en buss och därmed påverkade och hotade andra människors liv ... kan det komma ner till VI.2 om vi inte vet

Det är inte möjligt. som sagt i serien dör de av att använda en dödsnot för att förlänga människors liv av kärlek, och de smuler bara till damm. Var fick du till och med den nya regeln att de inte kan döda en människa utan en dödsnot eller att de också dör? det är inte i serien.

En dödsgud kan bara dö om han blir kär i en människa eller om han avlyssnar människors livslängd. Eller vem som helst kan dö om de stör andra personers livslängd.

En shinigami (dödsguden) kan dö om han / hon blir kär i människan och döda någon som skulle vara ansvarig för människors död. Varje shinigami kan dö om han griper in i annan shinigamis livslängd.

2
  • Har du några källor att gå med på det?
  • Deth nod kille: s