Anonim

DIY bomullshalsdukar

I avsnitt 5 av Kaiji spelar Kaiji sax mot Kitami.

Senare i samma avsnitt får vi reda på att han har två saxar och fyra andra papper än 30 stenar. Var fick han dessa?

2
  • Om jag minns rätt hade han dem för att vissa människor med 3 stjärnor (eller fler) gav papper och sax tillsammans med stenarna så att de inte längre hade några kort och kunde klättra uppför trappan.
  • Det har gått sju år sedan jag har sett Kaiji säsong 1. Vad menar du exakt? Jag menar att jag minns att Kaiji hade några kort förutom de 30 stenarna. Vad sägs om de två saxarna och de 4 papper som inte vettigt? Jag antar att vi kunde räkna ut det om vi spårade hans exakta kortinventering från början. Ett sätt att denna fråga kan vara vettigt om du märker att Kaiji verkade ha 4 saxar och 4 papper omedelbart innan du spelade mot Kitami och sedan hade 2 saxar och 4 papper omedelbart efter. Då skulle vi undra vart de andra saxarna gick.

Efter att ha fått i uppdrag att samla så många stenar som möjligt och sedan dela upp var gruppmentaliteten att medan det inte var målet att samla sax och papper, var det inget fel med det. Jag kan inte komma ihåg om Alix svar är specifikt hur det hände, men det kan mycket väl ha varit. Jag kan dock komma ihåg att det antyddes att de samlades efter att de delades under en (eller flera) affärer i sitt uppdrag att samla in rockkort. Det behövde inte finnas någon specifik tidpunkt eller anledning till att de fick korten eftersom författarna täckte sina baser i montaget av handel / samlande kort.