Anonim

Seto Kaiba, 22 Boosters, krafter

Det nämns och visas i anime att Noumu har stötdämpning, regenerering och att den är lika stark som All Might. Är det alla de krafter det har? Eller har den andra befogenheter?

Det har inte förekommit någon annan demonstration av deras krafter än vad som visades USJ-kampen, som inkluderar vad du har nämnt ovan, så vi kan inte anta att de har något annat. Vi vet att de är konstgjorda varelser som har experimenterats med att ha flera särdrag, så vi kan sluta se andra krafter vid någon annan punkt.

Från och med det senaste kapitlet 143, även om detta inte har utökats

Förutsatt att du är en anime-bara tittare på serien. För det "noumu" ja kan de konstigheter som demonstrerades tolkas som de enda besynnerheterna det har. Du kommer att se senare i raden om du följer serien under den kommande säsongen en djupare förklaring av vad / vem Noumu är och vem / vad Noumu / s var tidigare samt eventuella besynner de kan ha och hur de härledde dem. Men om du inte kan vänta till nästa säsong är du välkommen att läsa mangan och du kommer att förstå det mycket snabbare än anime.

1
  • Välkommen till Anime & Manga. Det är bättre att inkludera all information som svarar på frågan direkt även om den skulle kunna förstöra askaren. Du kan alltid redigera ditt inlägg, även för att sätta en spoiler, börja stycket med >!, t.ex. >! this is a spoiler. Observera att frågan och svaret här bör vara användbart för alla, inte bara de som frågar. För att förstå mer hur den här webbplatsen fungerar, överväg att ta en snabb rundtur.