Anonim

Senaste vackra arabiska smycken henna mehndi design för händer || flickaktigt lätt mehndi || eid 2019

Jag har letat efter information de senaste fem eller sex åren om vilken typ av handskar Ein har på sig i följande bilder från den digitaliserade romanen Phantom of Inferno. (Hon bär dem också i tre avsnitt OVA-serien, Phantom: the Animation).

Jag har lagt märke till att den här typen av handskar ofta används av knivsvängare. som Kuro från Ödet / stanna Illya serie, Chloe från Noir; Yunas sprite i gratis SAO: IF-appen; och prinskaraktären i mangan Snövit med det röda håret, bara för att nämna några. Jag har fler bilder som jag kan ladda upp om det skulle hjälpa någon att känna igen vilken typ av handske hon har på sig.

Jag har redan försökt google söka i flera bilder i min jämförelsemapp för forskning-handskar, men det enda som kommer nära skulle vara en finger-handske i mitten, som saknar den enda, solida slingan som ses i den första och andra bilden.

Att koka ner allt: vilken specifik handske har hon på bilderna nedan, och Varför används den här typen av handskar - till en punkt i mina ögon - av knivsvängare?

Första bilden är att visa hur handsken skulle se ut från handflatans syn och samtidigt hålla en kniv. (i den knivlösa handen kan du se ögondelen av hennes andra handske)

Andra bilden är att ge en närbild, sidovy av handsken.

Nedersta bilden är att visa hur handsken passar runt långfingret, vilket också visas på den översta bilden.

Jag vill bara desperat veta vilken typ av handske hon har på sig, så att jag har den lilla underbara informationen att lägga till vad jag vet om min favorit, dopamin-bränsle-för-min-hjärna-varje gång-jag -tänk-av-henne, karaktär.

1
  • Jag märker mer att dessa används av kvinnliga karaktärer än manliga, men de sticker aldrig ut som en knivsak. Jag verkar se dem mer med ninjor, så det kan förklara knivarna.

Dessa handskar kallas finger loop sleeved gloves men ibland också kallad (long) Fingerless sleeved gloves.

De kommer oftare inte med inga hål alls eller med bara ett tumhål. Men den på bilden är inte okänd heller

Bilden nedan kommer från en ebay-sökning på sleeved gloves, liknande resultat kan också hittas på Amazon.

5
  • 1 När det gäller "varför används detta av knivanvändarnas del" har jag inte hittat någon anslutning ännu. Jag kanske tittar på det vid en senare tidpunkt;)
  • Jag försökte leta efter bilden via en eBay-sökning med frasen du gjorde, men bilden kom inte upp; bara mer av de förbannade inte ^ handskarna. Kan du ge en direktlänk till butiken / kundvagnen / köpsidan, så att jag kan undersöka det senare?
  • @Toyu_Frey Lade till en länk för både ebay och amazon. Har också lagt till en sökterm som ger ännu mer exakta resultat;)
  • 1 Total spekulation, men jag antar att det inte skulle vara super svårt att lägga till lite hårt material på baksidan av handen för att göra någon form av rustning. Något sånt kan vara värdefullt i strid i nära håll. Jag skulle också misstänka att det att vara fingerfritt innebär att skrymmande material inte kommer att försämra någons förmåga att använda sina fingrar (också värdefullt när man använder knivar / små vapen).
  • @Becuzz Samma väg jag gick med mina tankar jag tänkte något i den här riktningen