Anonim

NBA 2K20 Instant 99 Overall Glitch (PS4 & XBOX) * ARBETAR * | Få omedelbart 99 totalt

Jag vet att Kiritos Dual Wield i SAO var ett pris eller tilldelades av systemet för att vara den bästa spelaren med den snabbaste reaktionstiden. kolla här

Och att Yuuki kan skicka sin galen svärdkombination - 11 hit (Mother's Rosario) till andra spelare som Asuna. (Eftersom kirito har svårt att reproducera Starburst Stream i ALO som är 16 hit combo, som anges här)

Men hur skapade Konno Yuuki denna färdighet? Eller är det bara en färdighet som kom från hennes konverterade konto för att hon var i någon annan VRMMO?

Finns det ett kapitel i ljusromanen / mangan där detta diskuteras?

2
  • Nämns det någonstans att Kiritos Skill Connect tilldelas av systemet och för personer med snabbast reaktionstid?
  • Tyvärr redigerade min fråga, skill connect tilldelas inte av systemet det är en färdighet utvecklad genom en spelares förmåga som kräver utmärkt timing

Wiki-sidan har en förklaring till detta:

För att spela in ett nytt OSS måste spelaren öppna menyn, flytta till OSS-panelen och aktivera inspelningsläget för svärdfärdighet genom att trycka på "Start" där. Efter det behöver spelaren bara svänga sitt vapen i önskad uppsättning drag och trycka på "Slutför" en gång gjort. Nackdelen med detta system är att sådana färdigheter endast accepteras av systemet om de uppfyller mycket höga hastighet, kombinations- och körningskrav. För att skapa ett OSS måste spelaren kunna utföra färdigheten felfritt, i samma hastighet som den färdiga färdigheten men utan hjälp av systemet. Detta borde vara omöjligt utan systemets hjälp, men spelare har lyckats skapa olika OSS.

Förutom att lägga till förmågan att automatiskt använda önskade drag, lägger det också till elementskador, som kan vara från eld, jord, blixtar, vatten, ljus och mörker, till svärdskickligheten. En skicklighet kan ha upp till två olika elementära attribut och skicklighetens skicklighet är en kombinerad procentsats mellan den fysiska skadan och den magiska skadan.

http://swordartonline.wikia.com/wiki/Original_Sword_Skill