Anonim

[BTS (Suga) FF] My Soulmate KAPITEL 19 - Förlåtelse [SLUT]

Jag funderar på att läsa Silver Spoon-mangan av Hiromu Arakawa, och även om jag förmodligen skulle börja från det första kapitlet ändå undrar jag vilka kapitel i mangan som redan har täckts av anime.

Vilka specifika kapitel täcker den första respektive andra säsongen? Jag läste på Yahoo Answers att den första säsongen går upp till slutet av volym 4, men med tanke på att det har varit en andra säsong vill jag ha lite mer information om detta.

Jag tänkte att ytterligare forskning från min sida inte skulle skada:

Från en kombination av att kontrollera listan över volymer och avsnitt, läsa igenom Yahoo Answers-frågan jag hänvisade till tidigare, titta på Baka-uppdateringar och titta igenom de relevanta delarna av mangan, verkar det som:

  • Den första "säsongen" går upp till kapitel 31, vilket är ungefär upp till första hälften av volym 4. Kapitel 30 och 31 handlar om Hachikens produktion / försäljning av bacon, som täcks mer eller mindre i sista avsnittet av den första säsongen av Silverskedanime. Jag kunde dock inte hitta basebollmatchen i sista avsnittet av anime någonstans i eller före kapitel 31 - och utan att läsa mangan är det svårt att säga om det bara är en animehändelse eller inte.

  • På samma sätt verkar den andra säsongen börja på kapitel 31 (där Hachiken blir vice ordförande för ridklubben - vilket händer i första avsnittet av andra säsongen). Det verkar sluta i kapitel 75 (där Hachikens mamma besöker), vilket motsvarar händelserna i sista avsnittet av andra säsongen.