Anonim

Familjekille - Peter spelar med myror

Jag började läsa den här serien för ungefär 5 år sedan. Äntligen slutade det för att det sista kapitlet äntligen översattes, så jag kanske har glömt några saker på vägen.

Kan någon förklara slutet för mig? Min gissning är att det var Maya i förklädd leverans av blommorna. Leveransdamen säger också att buketten var från en "vän". Om det verkligen är Mayas gåva, får det mig att undra, är det faktiskt en gåva eller kanske en bomb / något skadligt?

Vad är avsikten och syftet med blommorna?

4
  • @ user1306322 Seriens namn heter Bloody Monday förra säsongen. Av någon anledning låter den här webbplatsen mig inte använda rätt tagg.
  • Detta är en serie och taggar inkluderar vanligtvis alla årstider i en serie, så du kan använda den här taggen.
  • @ user1306322 Jag tycker dock inte att vi ska ändra titeln. Detta är en manga och BM: LS är det exakta namnet på det. Det är inte riktigt vettigt att ringa den här säsongen 3 när jag kan sätta det exakta namnet Last Season i titeln, eller hur?
  • Gör vad du vill, man. Säsong 3 är en alternativ titel som folk känner igen, den är beskrivande och inte lika tvetydig som "Förra säsongen". Men det är ditt inlägg och du kan namnge det oavsett.

Jag kom precis över den här frågan och avslutade precis mangan själv.

Maya planerade en hämnd mot Falcon och Otoya genom att gömma en pistol inuti blomsterkorgen.

Som du kommer ihåg under de sista ögonblicken före berättarens död, ägde Mayas bakgrund med en beskrivning av hennes barndomsdag utbildning till agent. Hon funderade över livet efter det uppdraget - kanske en hemmafru etc.

Men när hon tittade på de två lyckliga ansikten på de två tjejerna som hon skulle skjuta, kunde hon inte uthärda att dra avtryckaren och lämnade den som den var medan hon lämnade en lättad Kanou som såg brevet avsked från Maya.

Hoppas det klargörs. När jag först såg Maya under bröllopet förväntade jag mig det värsta men glad att se ett lyckligt slut =)