Anonim

Justin Bieber Sorry FT Jazzy Toronto (19 maj)

Jag har sett Vampire Knight anime och märkt att Zero har denna tatuering på halsen. Se nedan.

I en av episoderna får Yuki ett armband som är tänkt att ha en besvärjelse på det och berättade att armbandet kan användas för att stoppa noll. Rektorn håller armbandet upp till Zero tatuering för att visa vad det gör. Det verkar som om det tillfälligt förlamar honom. Armbandet ser ut som om det har samma symbol som Zero's tatuering.

Var det inget syfte med det tidigare? Eller hade det ett annat syfte?

I ett annat avsnitt när han kämpar med sin blodlust tycks tatueringen ha förändrats och blivit större och har vener som kommer ut ur den.

Detta fick mig att undra: Vad är huvudsyftet bakom det? Eller finns det faktiskt inget syfte alls.

1
  • Jag kan inte hitta en bättre bild av armbandet från anime men här är en länk till cosplayversionen av det.

+50

Zero's Tatoo är ment att undertrycka sin lust att dricka blod och förhoppningsvis försena hans anständiga till en nivå E

Zero bär en tatuering, Hunter's Seal, på vänster sida av hans hals som ursprungligen brukade undertrycka hans vampyrsida och brukade senare tämja honom.

Soruce: Zero Kiryu - Utseende

Du kommer att märka att tatueringen är på samma sida av nacken Zero klo på när han först togs till Cross Residence som barn efter att hans familj dödades. det här är också samma ställe som Shizuka Hio bet honom (anledningen till att han klo sig i nacken)

Wikia-sidan på tatueringen går också djupare om den

Jägertatueringen har flera syften. Tatueringen är av Hunter-symbolen, som liknar Cross Academy-logotypen. Det kan användas för att sakta upp en människas uppvaknande till en vampyr, som Kaien Cross rekommenderade Zero Kiryu. Zero kunde fördröja sin uppvaknande i fyra år med hjälp, även om han trodde att det skulle förhindra det.

Det primära syftet med en sådan tatuering är för tämningsceremonin. Tatueringen är länkad via ett matchande smycke med en topp med samma symbol på.

Tatuering kan vara på olika delar av kroppen, troligen att den befinner sig vid den punkt där människan blev biten, eftersom det är här Zero har sitt. Tatuering skadade honom på grund av vampyren som bet Zero.

När Zero törstar efter eller dricker blod, förgrenar tatueringen sig som vener eller gör att Zero's vener glöder.

så tatueringen och armbandet Yuki har samma symbol för

  • de är avsedda att vara länkade
  • de är båda produkter från Vampire Hunters, så de bär sin symbol

efter "tämningsceremonin" (där Zero blod släpptes på armbandet och parades med tatueringen) Yuki det är meningen att att inaktivera noll när han försöker gå efter någons blod men mycket av den tid vi ser Yuki tillåta noll att dricka sitt blod

1
  • Ditt svar förklarar så mycket. Tack så mycket