Anonim

Attack on Titan 「AMV」 - ONLAP - Miracle

I säsong 1 avsnitt 20, tänkte Armin att Eren kanske befann sig på baksidan av mittrangen efter striden med den kvinnliga titanen. Efter det möttes han och Mikasa aldrig.

Men ungefär 15 minuter in i avsnittet funderade Mikasa på något i skogen och påminde om att Armin nämnde att Eren skulle vara i den bakre mittrangen. Men det är ingen mening med tanke på att de aldrig träffades efter att Armin tänkt på det och så Armin kunde aldrig ha berättat för henne.

Så hur kunde Mikasa veta att Armin räknade ut att Eren var i den bakre mittrangen?

1
  • Bra fråga. Det finns inget svar på detta. Jag har undersökt manga, wiki och omprövat anime. Men Mikasa skulle så småningom ha vetat var Eren är i alla fall för att hon hörde hans Titan skriker.

Tja, troligen för att de kunde ha lagt märke till att flankformationen de båda fick hade ingen plats markerad för Eren, och Armin kunde ha räknat ut det innan de gick till expeditionen.

Som sådan finns det inget sådant omnämnande i mangan, så vi kan bara spekulera i vad som kan ha hänt.

2
  • Armin kunde inte ha räknat ut det innan de åkte till expeditionen. Han tänkte på det under expeditionen.
  • Lyssnade du på vad Mikasa sa? Armin "gissade" att de kanske befann sig i bakre centrum. Logiskt sett skulle det ha varit den säkraste positionen i hela formationen. Kom ihåg att i avsnitt 16 där scoutbildningen fick höra Mikasa och Armin kan du höra Armin säga att Erens ställning nämndes ingenstans i scoutingrapporten. Därför skulle han ha gissat och sagt till Mikasa var Eren troligen skulle vara.