Anonim

Kenny G - Songbird (officiell video)

Från vad jag kan komma ihåg har mangan visat eller åtminstone hänvisat till familjen till de flesta om inte alla Rookie Nine, liksom de flesta andra huvudpersoner i Naruto. Jag kommer dock inte ihåg att jag läste någonting om Rock Lees familj, och jag kan inte hitta något på Naruto Wiki. Har någon information ges om hans familj (föräldrar, klan, etc.)?

4
  • @ Alex-sama: Det är ett bra svar. Du borde antagligen lägga upp det som sådant istället för en kommentar! Spekulation är bra!
  • han är ett av klitoxperiment av Maito Gai: v synd att Orochimaru jagades från Konoha innan han gjorde en armé av Lee: D
  • Detta är precis som i Ch 700 när det visar Lee och hans mini Lee. Vi har ingen aning om Lee fick bygga en familj med någon eller bara tog på sig en arving för att fortsätta ungdommens makt. (Visste inte om detta verkligen räknades som spoiler. Det är bokstavligen en panel i kapitlet ...)

Okej, enligt "Madaras" begäran, på grund av spekulationer och tolkningar av hur det har gått i Naruto hittills. Det känns verkligen som så att Lee verkligen är beroende av Gai så att han ser honom som en vårdnadshavare eller till och med en far. Lägg märke till hur även hans egna föräldrar inte hjälpte till att trösta honom efter att han misslyckats med genjutsu och ninjutsu bröt honom i gråt. Kanske är de bara riktigt försumliga gentemot honom, men å andra sidan var det ett krig för 12 (Naruto del 1) - 17 (Shippuuden) år sedan, där Kyuubi involverades. Nu vet vi att det fanns många dödsfall, såsom Minato, Iruka's föräldrar, etc. Så därför är det möjligt, om inte totalt sett troligt att hans föräldrar också var i kriget. Detta skilde sig från de flesta andra krig, eftersom det var på hemmafronten, snarare än att invadera ett annat land. Därför skulle hela byn befinna sig i en total krigssituation, där alla skickliga bybor skulle utarbetas för att slåss; kunskap om ninja färdigheter irrelevant. För allt vi vet kunde de ha varit grundläggande bybor som bara säljer fisk för att försörja sig och de råkade precis dödas av Kyuubi på dess härjning. Och då kunde Lee som högst vara 1 år gammal ha tagit en ed för att hämnas sina föräldrars död genom att lära sig jutsu (se hur bra det blev ...). Men naturligtvis har ingen information någonsin ges om hans familj, så detta är ren spekulation.