Anonim

Förlorade Dooku slaget vid geonos i syfte?

I de sista avsnitten av Yu Yu Hakusho, när Yusuke träffade Raizens underordnade förklarade de att Raizen slutade använda människor som mat, men hans underordnade gjorde det inte. Dessutom använder de andra två Makai-kungarna (Yomi och Mukuro) fortfarande människor som den främsta matkällan. Så det är möjligt att säga att alla deras underordnade och kanske andra Youkai gör det.

Men eftersom det är svårt att öppna en grind mellan ningenkai (mänsklig värld) och makai (demonvärld), med tanke på svårigheten Sensui hade. Fanns det en förklaring till hur alla Class A / S youkai kunde få så många människor?

1
  • ja! Finns det någon som kan svara på detta? för det här förklarades aldrig så vitt jag vet och det är ett stort plothål.

Vi vet att det var mycket svårt för demoner i A- och S-klass att nå den mänskliga världen. Så herrarna skörde definitivt inte människor för sig själva.

Men det verkar som om det inte är så svårt för demoner av lägre klasser att nå den mänskliga världen. Hiei och hans gäng lyckades komma igenom tidigt i serien. Demonen Rando kommer igenom och går in i Genkais turnering för lärjungsval. The Four Saint Beasts skickar demoner på lägre nivå för att scouta i människovärlden, och förmodligen kunde de ha kommit själva om de inte var förseglade i sitt slott, eftersom de enligt wiki alla var C-klass eller lägre. Hieis syster Yukina lyckas komma in i den mänskliga världen, där hon fångas av Gonzo Tarukane och sedan räddas av Yusuke och Kuwabara. Flera demonlag tävlar i Dark Tournament, som är i den mänskliga världen, IIRC.

Så jag tror att vi kan anta att demoner med lägre rankning kom in i människovärlden och skördade människor för att komma tillbaka till Demonvärlden för att A- och S-klassdemonerna skulle kunna festa på. Detta liknar det som Saint Beasts gjorde med sina spejdare.