Anonim

Sökningen Del 3: Historien om Zukos mor avslöjad * SPOILER *

Så när jag såg The Legend of Kora frågade barnbarnet till Aang Katara vad som hände med mamman till Zuko som Katara inte fick svaret för att hon blev avbruten. Jag vet fortfarande inte om Zukos mamma valde att gå iväg, dödades eller kanske tvingades bort. Jag såg bara serien jag inte vet om de förklarar i mangan.

2
  • Det är tekniskt inte en manga eftersom manga hänvisar till serier gjorda i Japan.
  • Cross-site duplikat på scifi.se: scifi.stackexchange.com/questions/46890/…

Detta besvarades i Avatar-serierna, som du misstänker. Det var särskilt den andra grafiska romanen som släpptes, Sökningen. Titeln hänvisar till Zukos sökning efter sin mor.

I serien avslöjas allt om Fire Lord Azulons död, liksom vad som hände med Zukos mamma, Ursa. Jag sammanfattar här baserat på wikipedia-artikeln och mitt eget disiga minne. Ursa förse Ozai med ett gift för att döda Azulon, och efter det lyckades förvisades hon effektivt av Ozai som en försiktighetsåtgärd. Under sin exil fick Ursa en anda för att ändra sitt ansikte och radera sina minnen, gifte sig med sin barndoms älskling som hon var förlovad med innan Ozai dök upp och hade en dotter. Under historiens gång finner Zuko så småningom sin mamma och hennes minnen återställs.