Anonim

10 tips för att ta ditt spel globalt

Från ED-låten verkar det som om prinsessan har en mörk / annan personlighet som vi alla inte känner till.

Är det sant? Finns det någon historia om henne till att börja med?

De specifika scenerna från slutet:

Det verkar prinsessa Renner gör har en annan personlighet. Du kan också bekräfta från anime (säsong 2 avsnitt 09)


Reners personlighet:

Renner är känt offentligt som den gyllene prinsessan för sin välvillighet och vänlighet. Medan Renner tros vara en helgon, har hon i verkligheten en psykopatisk personlighet och bryr sig inte om andras känslor. Det enda undantaget från detta är Climb. När Climb sårades förklarade hon att alla inblandade skulle dödas hänsynslöst. Efter att ha varit i hemlighet knuten till Nazarick, hon tvekar inte att förråda sin familj, hennes blodlinje och sitt folk utan en bit av ånger. Renner är en mänsklig men ändå omänsklig och hon beskrivs som en andlig heteromorf. Hennes sinne förstod både gott och ont; hon är typen som inte var bunden av moralens små begränsningar, men som lugnt arbetade för att främja sin egen agenda.


Reners förhållande till Climb:

Renner behandlar Klättra som en hund och älskar honom mycket, eftersom han är anledningen till att hon började agera oskyldig, snäll och bry sig mycket om landet framför honom efter att ha hämtat honom. När Climb inte finns kvar återvänder hon till henne psykopatisk personlighet.


Reners förhållande till Albedo:

Bortsett från att hon i hemlighet är hennes underordnade, har Renner ett särskilt vänligt förhållande med Albedo och talar öppet med varandra om den tvångsmässiga kärleken de har för de män de älskar.


Slutligen en dialog som sammanfattar allt:

'Ja, det skulle verkligen vara svårt att göra samtidigt som en front som prinsessa. Dessutom finns det ingen nytta om det görs med våld. Hans blick, jag vill kedja upp honom helt och höja honom som en hund."- Renner till Marquis Raeven om Climb.


Källa: Renner Theiere Chardelon Ryle Vaiself - Overlord Wiki

1
  • 1 Goda nyheter, uppdatera ditt svar eftersom avsnittet idag visade det