Anonim

Jag sprängde jätte Ford med Massive TNT i Boneworks VR!

Enligt den officiella karaktärsboken har Shoji en kraft på "5/5". Jag vet inte vad kraften betyder för all karaktär? Men för en karaktär som inte har någon sändarförmåga, antar jag att den måste vara relaterad till styrka, men Shoji så långt jag kommer ihåg visas aldrig vara så stark som många andra karaktärer. En annan karaktär som Rikido Sato, som kan öka sin styrka till fem gånger och kan förstöra väggar med den, har fått betyget "4/5". Min fråga är, har Shoji någon nivå av övermänsklig styrka eller vilken makt han har som motiverar hans "5/5" maktbetyg i den officiella karaktärsboken?

Rätt med hänsyn till vad Merlyn sa aka att shouji i greppstyrka mäter 540 kg. Bara för att ge dig en påminnelse, den kraft som behövs för att krossa en mänsklig skalle är 235 kg, så Shouji kan potentiellt bryta alla ben i din kropp med relativt lätthet, så ja han förtjänar absolut 5/5 poäng i kraft.

Du behöver inte ha en supermakt för att vara super i My Hero Academia-världen. Titta bara på Eraserhead eller Stain. Ingen av dem har kraftrelaterade konstigheter, men båda är extremt tuffa i fysisk strid. Shoji är så. Tänk på att han placerade sig 6: e i fysisk konditionstest trots att han gjorde mycket lite för att förbättra den fysiska förmågan.

Ok, jag hittade ett exakt svar på detta. I avsnitt 5 av säsong 1 gör de ett test av styrka och Shoji mäter 540 kg i testet genom att trycka med handen i en enhet med 3 händer.