Anonim

Boruto möter Kurama för första gången! Boruto: Naruto Next Generation Fan Animation

Jag har sett det senaste avsnittet av anime och jag såg när Obito kallade Kurama. Jag är intresserad av det faktum att han får någon form av "kontrakt" med vissa djur / saker? (Det skulle betyda att han verkligen kan kalla till.) Jag har kollat ​​på Narutopedia, och det verkar bara som att Gedo Mazo är knuten till hans namn, så är kallelsen av Nine-tails bara en normal / enkel kallningsteknik ? Eftersom du måste ha den typen av band mellan dig och det kallade djuret, som är gjord med ditt chakra / blod, precis som Naruto gjorde med paddorna och det skulle vara konstigt om du skulle kunna kalla ett tailed djur bara "för" .

Från striderna i Minato vs Obito och Hashirama mot Madara kan jag minnas tre viktiga saker:-

  1. Båda Sharingan-användare [Obito och Madara] kastade genjutsu till Kurama [Kyuubi] och som ett resultat kunde de kontrollera det. Kurama var tvungen att lyda dem
  2. Det fanns en viss kontraktsförsegling mellan hjulet och Kyuubi.
  3. Både Minato och Hashirama använde sin kontraktsförsegling.

Mer om Kontraktsförsegling förklaras här:-

Även om Contract Seal tar bort kallaren förmåga att kontrollera sin kallelse, ger det inte användaren av fūinjutsu möjligheten att styra kallelsen i sin tur.

Från vad jag kan spekulera fick Obito lite information om kontraktsförseglingen från Uchiha-tabletten eller direkt från Madara.

1
  • bra! ..... nr 2 är det mest intressanta, det passar för att svara på frågan ... + 1

Naturligtvis behärskade Obito Summoning Jutsu. Den stora katastrofen i Konoha orsakades av Kurama och den som kallade till Kyuubi var Obito Uchiha.

Tailed Beasts är inte djur. De är stora massor av chakra med sin egen medvetenhet. I den första striden mellan Hashirama och Madara kunde Madara använda Kyuubi som hans kallelse. Den tiden var Kyuubi inte bunden till en jinchuriki. Så jag tror att någon så kraftfull som Madara lätt kunde kontrollera de tailed djuren genom att skriva över deras medvetande. Och eftersom Obito nu hade kombinerat kraften i Uchiha såväl som Senju, IMO, var han tillräckligt stark för att kalla till tailed odjuret och använda dem.