Anonim

EPISKT ÖGONBLICK! Trafalgar D Water Law ト ラ フ ァ ル ガ ー ・ ロ ー

Det finns många människor med D. i sina titlar som Monkey D. Luffy, Gol D. Roger, även om vi vet att de kallar det "Will of D" men vad är det exakt? Och hur de förvärvar det vid födseln.

Inte en mangaläsare men baserat på vad jag kunde söka på Internet, det är fortfarande ett mysterium och hela sanningen är inte helt avslöjad ännu.

Enligt vad jag förstår är det fortfarande inte känt till hur det förvärvas eller om det kan förvärvas av någon medvetet. Det är emellertid känt att:

... alla delar en liknande tro på sina egna (och andras) drömmar och / eller öde. När ett "D." framträder är det allmänna samförståndet att de kommer att väcka upp saker på global nivå, på gott och ont.

Också,

Den andra saken med D är "Inherited Will" som går över generation från generation enligt Roger och Whitebeard. Även om personens liv är släckt kommer andra att ta upp sin vilja.

Också från wiki var det bara Gol D. Roger bland dem som bär "D" i sitt namn som kunde veta hela innebörden och sanningen bakom. Om jag förstår rätt har det han visste ännu inte avslöjats i mangan. Det finns ett antal teorier om detta på Internet som du kan slå upp om du är intresserad men kom ihåg det dessa är bara teorier så det finns ingen bestämd slutsats om vad det är exakt.

2
  • 1 Jag följer mangan, och det är korrekt. Ingen officiell bekräftelse finns, och den hålls medvetet ganska mystisk fram till denna punkt. Teorierna är ganska roliga att gå igenom, och vissa är ganska djupa och kan verka giltiga, dock som @W. Are har nämnt, de är bara teorier.
  • 3 Det ryktas att "D: s vilja" motsatte sig världsregeringen under det ogiltiga århundradet, många hävdar att de en gång var världsregeringens största fiender, som sökte "demokrati" snarare än monarki. Detta antyddes av reighleigh när nico robin frågade honom om D: s vilja, men hans enda svar var "att räkna ut det ogiltiga århundradet kommer att förklara allt".