Anonim

Nightcore - iNSaNiTY

Vet någon om det finns ett bra anime-ljudförvar? Jag känner någon som överväger att integrera fåniga / hyperboliska / söta ljudbitar från olika anime i sina recensioner som reaktionära bitar.

Tyvärr tillåter YouTube inte att sortera eller söka klipp efter tidslängd (sekunder) och jag har inte sett för mycket på archive.org. Jag kan inte tänka mig andra bra källor förutom manuell utvinning.

En som jag känner till är NiconiCommons (japanska) (systerwebbplats för NicoNicoDouga, en japansk webbplats för videodelning). I grund och botten är det en webbplats där användare kan ladda upp och dela resurser / material (bild, ljud, video osv.) Som människor kan använda.

Du kan bläddra bland alla ljudmaterial eller söka i det du vill ha.

  1. Klick avancerad sökning knapp

  2. Mata in Märka eller Nyckelord på japanska

  3. Markera (onsei, endast ljud

  4. Tryck Sök knapp

Alternativt, byt ut [tag] eller [keyword] från dessa URL:

Tag-only : http://commons.nicovideo.jp/search/tag/[tag]?s=d&o=d&t=2&sc=1 Keyword-only : http://commons.nicovideo.jp/search/keyword/[keyword]?s=d&o=d&t=2&sc=1 Tag & Keyword: http://commons.nicovideo.jp/search/hybrid/[tag]/[keyword]?s=d&o=d&t=2&sc=1 

Exempel: Lista över JoJos bisarra äventyr ljudklipp.

Eftersom alla dessa laddas upp av användare kanske du inte hittar vad du vill. Du måste också ha ett konto för att kunna ladda ner, men registreringssidan finns på engelska.

1
  • Det här är definitivt den typ av tjänst jag letade efter, men jag hoppades på något med fler engelska klipp. Tack för att du skickade det på min väg.