Anonim

Live My Last - Låt oss komma igång igen [HD]

Naruto och Rock Lee är båda från The Hidden Village of the Leaf.

Varför studerade de vid olika akademier? Hur kommer det sig att Naruto inte träffade Rock Lee fram till Chuunin-examen?

Rock Lee, Neji och Tenten är äldre än Rookie 9. (Team 7,8 och 10 leds av Kakashi, Kurenai och Asuma). Team Guy å andra sidan hölls tillbaka innan de dök upp till sin första Chunin Exam, därmed var de i olika åldersgrupper.

Det är inte bara Naruto och Rock Lee som inte känner varandra, men andra medlemmar i Team Guy känner inte heller till Rookie 9. Den enda informationen de har är den här gången Rookie Genins deltar och ett av dessa lag är leds av Kakashi som de känner till rykte. Uchiha-namnet är också (i) känt i byn och därmed kunskapen om den sista överlevande.

Naruto är ingen och en ensam undviken av andra, därför är det inte förvånande att inte många människor associerar med honom. Det är intressant att notera att arvtagarna till klaner som InoShikaCho inte är mer kända, troligen på grund av mindre omfattning av världsbyggnad i Naruto vid denna tidpunkt.

En varning, eftersom Naruto misslyckades tre gånger och Sasuke uppenbarligen inte gjorde det är det intressant att ingen äldre än Naruto kommer ihåg honom, när till och med någon som Kiba, som avskedar honom, känner honom från akademidagen.