Anonim

2006 till 2015 Toyota FJ Cruiser med Rhino Rack Backbone Pioneer Platform

Capacity Down är en enhet som producerar ett ljud som kan störa en esper. Den användes i anime-serien mot Kongou Mitsuko, Misaka Mikoto, Shirai Kuroko etc.

Min fråga är, fungerar den här enheten mot Accelerator, vars kraft kan avböja alla vektorer som når honom, och är ljudvågor som används av enheten också vektorer?

Eftersom Capacity Down fungerar utanför ljudvågor beror svaret faktiskt.

Om Accelerator är medveten om det eller av någon annan anledning reflekterar ljudvågor bort från honom då nej, det kommer inte att ha någon effekt. Om han emellertid överraskas och inte reflekterar ljudvågor så skulle det fungera. Han skulle höra det och det skulle hindra honom från att använda sina förmågor för att reflektera bort det från och också stänga av sina andra förmågor.

4
  • Vad händer om hans chocker inte var aktiv?
  • @ ... Men han kunde definitivt inte reflektera / avleda ljudvågorna från sig själv utan det (förutsatt att post-nerf, för han uppenbarligen inte behövde det före-nerf)
  • Jag ser att detta nu säger att det behöver referenser men jag är inte säker på vilka referensfort jag kan lägga till för en hypotetisk händelse som inte har hänt.
  • Något liknande händer i Three Stories Arc. Huruvida chokerns Esper-läge är aktivt är en faktor. Accelerators modifierade moderna sockerrör är också en annan faktor. Denna fråga är objektivt svarbar om du citerar från dessa källor. Hittills är ditt svar rent anekdotiskt och kan använda bättre citat från kanoniska källor.