Anonim

ITACHI FRÅN NARUTO SKADER SPELARE MED HEMLIG DUNKPAKET I NBA 2K21! (Rarest Dunk Animations)

Han tog bort nålen halvvägs genom bågen, borde han inte ha kommit ihåg Alluka? Han kunde ha använt henne för att bara döda hoten i bågen och förhindra andra dödsfall.

1
  • Svaret ger en bra poäng. Du borde acceptera det. : D

I teorin kunde han ha använt Nanika för vad han vill. Men det skulle ge anime ingen mening.

Vi kan ställa samma fråga till Saitama i One Punch Man: "Varför dödade han inte Orochi direkt, eller Garoh, ..."

Det är väldigt viktigt för att skapa enhetlighet i tid och geografi. När Killua gick till NGL visste han ingenting om vad han skulle hantera. Han var bara uppmärksam på att vara med sin vän Gon. NGL är långt borta från deras hem.

Andra punktenSkulle Killua aldrig återhämta sig från att vara svag och inte kunna skydda Gon. Han är en jägare, han kan inte be om hjälp i sådana äventyr.

Sista punkten och viktigast av allt, Killua hatar hur Nanika ses som ett objekt och inte för hennes mänskliga sida. Han skulle aldrig använda henne för något exceptionellt. Gons fall var unikt, han skulle dö och han visste det, han såg allt.

1
  • 2 Jag kunde inte komma överens mer, särskilt om den sista punkten. Han sökte bara efter Nanikas hjälp efter vad som hände med Gon. Och det visades tydligt, åtminstone i mangan, hur han hatar hur hans familj behandlar Nanika ...