Anonim

【ENG VTUBER LIVE!】 Koyukis Draw Feed: Inking Audry! (Feat. Konst av Voxxen!)

Är serien kanon eller är spelet som räknas som kanon? Jag har haft ett växande intresse för franchisen sedan Wright blev en Marvel vs Capcom 3-karaktär och jag startade precis anime. Jag undrade om anime skildrar den verkliga berättelsen om Wrights utveckling som advokat eller om det överhuvudtaget finns en berättelselinje för serien.

Kan någon meddela mig med säkerhet om serien är kanon eller inte?

Ace Attorney / Gyakuten Saiban-spelen är de ursprungliga verken, och som sådana är de betydligt äldre och täcker en längre historia, så de skulle betraktas som kärnkanonen.

Som sagt, det finns inte många skillnader mellan de två - fallen som täcks av anime är desamma som i spelen (hittills är anime upp till det andra fallet i det andra spelet, även om det hoppade över det första fallet av det spelet eftersom det var mer av en tutorial och inte särskilt viktigt i ordningen av saker), och tomterna är ungefär samma. Anime lägger till några detaljer här och där, och i synnerhet avsnitt 13 ger lite bakgrund till en stor händelse när huvudpersonen var väldigt ung som påverkar hur en sidotecken skildras något.

Som sagt, om du bara tittar på anime kommer du att få samma historia, du måste bara vänta längre för att stöta på vissa karaktärer och plotlines.