Anonim

Ekonomiska effekter av kolonialstyre i Indien

Jag tittade precis på avsnitt 57 när de förklarade det, men det är oklart för mig. Sand Village ansluter sig i hemlighet till Sound Village och planerade att attackera Leaf Village. För ända sedan Leaf & Sand Village skapade pakten påverkade det deras by (sand) på något sätt. Hur påverkade det dem?

1
  • kan du snälla utarbeta "pakten" som du hänvisar till.

Från naruto wiki

I åratal drabbades Sunagakure av en rad budgetnedskärningar av vindens land, vilket försvagade byn och därmed omdirigerade ninjauppdrag till Konoha. En dag närmade sig Orochimaru, en saknad-nin från Konoha som grundade Otogakure, den fjärde Kazekage med förslaget om en gemensam invasion med Ch nin-undersökningarna som var värd i Konoha som ett skydd för att attackera

Hoppas att detta förklarar det bättre.

Garra är det hemliga vapnet i byn Sound.

I nästa avsnitt kommer du att finna att pakten med Sound Village och attacken mot det dolda bladet alla planerades av Orochimaru, eller snarare, Orochimaru förklädd till Kazekage, som använde Sand Village för sina egna syften.

Hoppas det här hjälper.

2
  • 1 "garra" (Gaara) kommer från sanden, inte från sundet. Jag tror också att OP frågar om pakten mellan Sand och Leaf, inte mellan Sand och Sound.
  • Vad Kevin sa, det hjälper inte alls, det här är inget svar på frågan. Men bara en spoiler för nästa avsnitt, bredvid det, du har fakta fel