Anonim

Rihanna - Hänsyn | Piano Karaoke Instrumental Lyrics Cover Sjung med

För att fånga äldre tusenfots uppmärksamhet,

och dödade honom, kung behövde som en lura för Saitama att döda honom.

Varför behövdes kung som en lura för att fånga äldre tusenfots uppmärksamhet?

Egentligen var det inte kungen själv som behövdes. I Kapitel 82läser du följande dialog:

De säger att Centichoro samarbetar med Monster Association så att han kan hämnas sig mot Blast...

Kom ihåg att det inte var King själv som fick Centichoro att följa honom utan snarare, det var efter att han nämnde Blast. King sa att han tog med sig Blast och efter att ha hånat Centichoro att han var för rädd för att möta Blast gick Centichoro, förmodligen arg, efter honom och trodde att Blast var med honom.

För att avsluta, King behövdes inte särskilt för uppgiften. Det var hans lögn att Blast var där som distraherade Centichoro sedan dess Centichoro vill tydligen hämnas på Blast. Centichoro skulle förmodligen inte ha missat chansen att komma ens, så efter att ha hört att Blast var där, laddade han mot honom. Saitama använde Centichoros hat mot Blast mot honom, vilket ledde till hans nederlag.

2
  • ja, men kunde inte bara vara Saitama den som hävdade att han tog med sig Blast? Var det för att King är bättre känd som en hjälte eller något?
  • @Pablo Ja, du har en poäng där. King var välkänd inte bara bland hjältar utan också monster. Om det var Saitama, skulle Centichoro förmodligen bara ignorera honom, en okänd hjälte, och trodde att han bluffade eller att han bara var liten stek. Sedan är det också möjligt att han fortfarande skulle tro på Saitama. Kom ihåg att han vill hämnas på Blast och provocera honom genom att säga att Blast var där, oavsett vem personen är, skulle förmodligen framkalla samma reaktion.