Anonim

↓ UPPDATERAD ÖVERSÄTTNING I DESK ↓ Ari No Mama De ア ナ と 雪 の 女王 あ あ の ま ま で zen zen zen zen zen zen zen zen zen zen zen zen zen zen zen zen

Alla andra inom Homuras labyrint förändrade sina minnen, förutom Sayaka och Bebe. Varför var det här?

Det var för att Sayaka och Nagisa (aka Bebe) kom med Madoka och fick anförtro Madokas krafter och minnen.

När Madoka gick in i barriären visste hon att det var en fälla som sattes av Inkubatorerna som sådan. Hon anförtrott sina krafter och minnen till Sayaka och Nagisa och lurade inkubatorerna.

Det har avslöjats att Madoka, Sayaka och Nagisa inte fick sina minnen förändrade av Homuras barriär. Istället anförtrotte Madoka sina minnen och krafter till Sayaka och Nagisa för att lura Kyubey. Sayaka och Nagisa spelade helt enkelt med barriären medan de väntade på rätt tid att väcka Madoka igen. Sayaka medger att även om det har orsakat dem en hel del problem har Homura försökt hårt och förtjänar sin belöning.

Källa: Rebellion / Synopsis - Del E (andra stycket)

Det antyds i förväg att Sayaka har extra kunskap som efter Homura och Mami kämpade Mami kommer ihåg att deras fiender var Wraiths inte mardrömmarna men Sayaka minns häxorna och att Bebe / Nagisa tar formen av "Desserts / Sweets Witch"1 (förstår varför Homura misstänkte henne till att börja med). hon borde dock inte veta vad häxor är för i Madokas universum finns de inte.

Också för att de spelade med fanns det ingen anledning för Homuras labyrint att försöka förändra sina minnen, men jag gillar också att misstänka den gudomliga karaktären hos Madokas krafter att de hade fått ett visst skydd eftersom barriären var ett sätt och bara bjöd in människor Madoka var inbjuden och kanske Sayaka men Homura hade ingen kunskap om Nagisa och även om hon gick in som Bebe (såg ut som Charlottes första form) blev hon aldrig inbjuden in och jag skulle tro att barriären skulle försöka något först men när Nagisa spelade längs med det och bestämde sig bara för att tänka på henne


1: Beroende på vilken version du ser Sayaka kommer att kalla Charlotte Sweets Witch eller Desert Witch

8
  • Men varför ändrade inte Homura deras minnen? Varför skulle de vilja spela med och lura okunnighet om situationen om de kunde lösa det? Kyoukos och Mammis minnen förändrades på ett sätt som fick dem att tro att de levde ett helt annat liv, så varför förändrades inte andras minnen på samma sätt?
  • @Christian var deras jobb inte att stoppa Homura utan att ta hand om Madokas krafter och minnen tills tiden kom att hon kunde befria Homura från inkubatorerna och därmed tillåta sig att rena Homuras Soul Gem utan att inkubatorerna innehöll och manipulerade henne (vad gäller deras plan ). Homuras barriär fungerade bara i försvar som när Homura och Kyoko räknade ut att de inte kan lämna staden, samlades minionerna om dem, men när Homura sa att de borde agera som om de inte vet något började minionerna sprida sig.
  • (Fortsättning) Sayaka och Nagisa gjorde ingenting för att störa de ideala livet där, därför behövdes ingen handling men om barriären visste att de förfalskade eller inte vet jag inte men jag misstänker att de hade ett visst skydd med Madokas krafter de fick, som Säger jag i mitt sista stycke. det är möjligt att Wraith Arc manga kan förklara detta i slutet men jag har inte läst mycket om det ännu
  • Varför fick Madoka det inte bara i ett skott? De var rädda för inkubatorerna som kontrollerade Madoka, visst, men det var inte svårt att räkna ut att Madoka var den "gud" som de letade efter. Om inkubatorerna skulle ta reda på vem hon var så småningom och det spelade ingen roll om de visste vem hon var vid den tiden eller inte, hon kunde bara ha gjort det i början och fått det över.
  • @Christian Inkubatorerna vet inte WHO var lagen om cyklar och teoretiserade att det var Madoka eftersom hon dök upp i Homuras barriär och ändå inte existerade någonstans i historien och inte var en av Homuras Minions och drog därför slutsatsen att Madoka på något sätt existerade för Homura men inte för resten av universum. Madoka kunde inte heller rena Homuras Soul Gem utanför isoleringsfältet så hon var tvungen att gå in i det, inkubatorerna var ganska säkra på att när de en gång hade Lag om cyklar hon skulle inte kunna fly.