Anonim

Crackpack 3 Modpack Ep. 10 RFTools Builder Quarry

Jag fick en diskussion med detta med min bror häromdagen och jag undrade om det här skulle vara ett giltigt sätt att odla och fylla på Sharingans.

Vi ser att Madara / Tobi hade ett helt laboratorium av Sharingans, antagligen samlat från liken från Uchiha-massakern. Om någon som Kabuto nu skulle återuppliva Uchiha, skulle de återupplivas med sina egna ögon som vi såg med Itachi.

Skulle det då vara möjligt att ta bort de omprövade Itachis ögon och förvara dem för användning senare? Min bror berättade för mig att problemet med denna teori är att en återanimerad kropp som använder Kabuto Endo Tensei bara skulle ha kroppsdelar som skulle förvandlas till papper / damm om de lossnade från kroppen, som vi såg från många återanimationer som förlorade sina lemmar i kriget .

Men vad händer om Kabuto un-gjorde Endo Tensei jutsu omedelbart fortsätter att ta ut ögonen på Itachi. Skulle ögonen ändå vända sig till papper / damm eller skulle de manifestera sig i en fysisk form? Om så är fallet skulle detta göra det möjligt för någon som Kabuto att oändligt odla Sharingans genom att kontinuerligt återanimera och återanimera en Uchiha, något som kan vara mycket kraftfullt när det kombineras med Izanagi.

Om ovanstående inte är möjligt med Kabutos jutsu, hur är det med Orochimarus Endo Tensei - den som han använde för att återuppliva den första och andra Hogake mot den tredje Hokage i den första Naruto-serien? Om jag minns gjorde Orochimarus original Endo Tensei inte kropparna odödliga eller förvandlade sig till papper.

1
  • Det förvandlades till papper och där såg vi att de kroppar som Orochimaru använde var av Sound ninja.

Kort sagt inte möjligt. När madara kallades av endo tensei hade han sin Sharingan, till och med han visade de fem kages kraften i Rinnegan. När han återfördes till liv av Obito, var han blind när hans ursprungliga ögon fick Pain. Detta bevisar att du inte bara kan använda endo tensei för att manipulera kroppsdelar. Att släppa en person från endo tensei betyder helt enkelt att han / hon är fri att röra sig av sin egen vilja, precis som madara när han lyckades befria sig från kabutos kontroll.