Anonim

Dödlig starkare än storpräst | Ny serie | drake boll Super

Så tydligen läser en karaktär (som jag inte kommer ihåg namnet) Hit: s sinne och han får reda på att Hit tycker att Jiren är den starkaste dödliga i alla universum. Hit har sett UI Goku och Hit har kämpat mot Goku SSB Kaioken. Förmodligen visas den här karaktären som läser Hit's mind att tänka samma senare (kanske på grund av vad han läste från Hit's mind).

I anime ser vi Jiren slåss mot Cumber på en uppenbarligen samma nivå och Cumber hävdar "de är jämna". I anime besegras Cumber av Ultra Instinct Goku, även om han inte förvandlades till SSJ3. Jag tror på mangan han gjorde. Även Gogeta SSJ4 Xeno med mycket kamp lyckades vinna en strålkollision mot Cumber SSJ3.

Vi ser också att Jiren befinner sig på en liknande nivå med Zamasu, men senare ser vi honom överväldiga Zamasu.

Såvitt jag kommer ihåg är kandidater för att vara lika eller starkare än Jiren Cumber, UI Goku, Xeno SSJ4 Gogeta och kanske några andra som den här killen som kan föra honom till marken med en tyngdkraftsrelaterad kraft, Fu kanske, och kan vara några andra som jag inte känner till just nu.

Är Jiren den starkaste dödliga karaktären i Dragon Ball Heroes?

8
  • Obs: Det var ett specifikt samtal i showen där en karaktär frågades vem som var den starkaste dödliga som han svarade på Jiren. Så den här frågan är inte riktigt åsiktsbaserad.
  • @ GaryAndrews30 Jag är inte säker på om en karaktär i berättelsen som säger att han tycker att någon är den starkaste inte fortfarande är en åsikt, såvida han inte använde en bestämd grund i sin jämförelse och inte bara på grund av vad den karaktären tycker. I ditt svar säger informationen att det kan eller inte kan vara fallet och detta kan variera för andra läsare beroende på vad de observerar, vilket kan leda till opinionsbaserade svar. Inte säker på vad de andra tycker men det här är vad jag tycker ...
  • @ W.Are Lol Det är inte riktigt vettigt. Karaktären som gör ett påstående är något från författarna och inte opinionsbaserat. Goku har en åsikt, är inte detsamma som du eller jag har en åsikt eftersom den förra är något som författarna vill ange. Effektskalning har gjorts på detta sätt under hela franchisen under lång tid. Precis som Goku och Vegeta jämförde Dabura med Cell tillbaka i DBZ. Personen här kanske har glömt att Hit inte har bevittnat Goku vid sin fulla kraft, vilket skulle göra Hits uttalande korrekt.
  • @ GaryAndrews30 Vad jag försöker säga är att en karaktär kan säga att någon är den starkaste baserat på vad han / hon vet, men tänk om den här karaktären inte har bevittnat eller känt andra som kan vara starkare än Jiren? Jag är också förvirrad av maktskalning: om det utifrån vad jag förstår ger ett sätt att avgöra vem som är starkare, varför kan inte ett direkt svar ges? Ditt svar slutar på ett kanske-eller-kanske-inte-fallet eftersom det fortfarande finns osäkerheter. Observationer om vilken karaktär som kan eller inte kan vara starkare kan variera beroende på läsare / tittare.
  • @ W. Är När en karaktär talar med hänvisning till en annan karaktär är det författarna som försöker ange för tittarna hur stark en viss karaktär är. När Goku / Vegeta säger att de aldrig har sett någon så stark som Jiren, betyder det i grunden att Jiren är starkare än Fused Zamasu eller antagonister som möttes tidigare och det har inget att göra med personlig åsikt och är helt enkelt sunt förnuft. Anledningen till att ett direkt svar inte kan ges är att Hearts också är dödligt och att vi inte har bevittnat hans fulla kraft. Det finns också en uppenbar indikation på att Goku är mycket starkare och i vilken utsträckning är osäker.

Hit har inte bevittnat styrkan i Mastered Ultra Instinct Goku. Så det vore vettigt att han skulle tro att Jiren var den starkaste dödliga vid den tidpunkten. Med tanke på det, är han den starkaste dödliga? Kanske. Det verkar dock mycket troligt att Goku skulle vara lika stark eller möjligen starkare än honom i sin färdiga Ultra Instinct Form, särskilt eftersom det har funnits en indikation på att han kan utnyttja Ultra Instinct. När det gäller de andra du nämnde verkade Jiren inte bli förvirrad av någon han kämpade förutom Hjärtan när han sänkte allvaret omkring sig. Så Jiren borde för tillfället vara en av de tre starkaste dödliga.

2
  • uppdaterad frågetitel för alla fall
  • @Pablo Svar uppdaterat.