Anonim

Vi presenterar Steven Moneybags (The Youngest of the Moneybags)

I den första delen av mangan Edens bur, när Sengoku, Oomori och Mariya gick till flygplanskrasan, såg de videokameran som användes av Eiken. De såg vad som hände de dagar de inte befann sig på platsen och hittade det kvar i planet men Eiken är inte där inne. I första delen av den bågen antyds det också att Eiken lämnade kameran på planet och gjorde Rion till den som använde kameran (hon är den som fångade scenen om att sticka piloten.)

Så när alla var borta hittade Sengoku Eikens kamera inne i planet, där han också hittade Rion.

Det vill säga att Eiken inte borde bära sin kamera när de åkte till andra platser.

Men när de gick till toppen av berget, finns det en kort bild som visar att Eiken använder sin kamera i stor utsträckning för att se antenntornet,

Så hur är det så ?? Om Eiken lämnade kameran inne i planet, hur håller han den då deras grupp var på toppen av berget?

För att klargöra saker anlände Eikens-gruppen först i antenntornet före Sengoku-gruppen.

Är detta ett misstag från författaren?

1
  • finns det inte folk som känner till den här mangan?

De nämnde inget sådant i manga men kan bara anta att han har mer än en kamera. Första gången Sengoku hittade Eikens kamera inne i planet var den vit.

Första kameran

Och den andra kameran, när Sengoku träffade Eiken, var den svart.

Andra kameran

Så jag tror att den som Eiken lämnade på planet är den första kameran, senare använder han bara den andra kameran för resten av manga.

De nämnde det också på wiki

Med tanke på att hans första kamera sprängdes under planet som han lämnade efter sig, föreslås det att han har mer än en kamera, samt många batterier till hands.

2
  • ja det suger verkligen att även den här mangan är väldigt bra den har många plotfel. det är svårt att anta, eller hur?
  • 1 @ AsshO. Nåväl, de ville avbryta mangan så att författaren inte hade för mycket val, så han rusade allt till slutet och lämnade därmed en massa tomthål