Anonim

Cerise är bortom en besvikelse

Detta är av grov en hypotetisk fråga, för jag vet att han behövde få de gamla att dyka upp igen för att göra saken med Cell. Men detta är bara en del av frågan om Dende skapade nya bollar skulle de sju drakarna visas? Jag tror inte för att det inte borde finnas någon negativ energi i de nya bollarna men jag är nyfiken.

Jag tror inte att det finns ett "officiell"svar på den här frågan eftersom GT tekniskt sett endast är anime-baserat (Toriyama skapade inte hela historien själv), men en rättvis gissning skulle vara att det är irrelevant - de sju drakarna skulle visas så länge som tillräckliga önskemål frågades från Shenron Enligt anime var den enda viktiga faktorn (förutom själva önskan) som påverkade och hindrade drakarna från att vara tidsfristen mellan på varandra följande önskningar, vilket dramatiskt minskades efter att Bulma uppfann drakaradaren.

Naturligtvis finns det alla möjliga fläktbaserade spekulationer om varför drakbollarna inte bara förvarades i den hyperboliska tidskammaren efter varje önskan (eftersom det är fullt möjligt att fånga kulorna efter en önskan innan de sprids, som gjordes en gång av Goku) så att den negativa energin skulle försvinna, men de är bara teorier.

Det skulle ta längre tid, men de dyker upp så småningom. Människor skulle fortsätta att önska saker och lägga till den negativa energin som lagras i bollarna. Så jag antar att de kunde förnya bollarna då och då och förhindra att den negativa energin byggs upp, men vart skulle energin gå och vad skulle hända med bollarna? Den negativa energin finns fortfarande kvar, så jag tror att även om bollarna skulle förnyas om och om igen skulle den kumulativa negativa energin så småningom få de sju drakarna att dyka upp. Jag tror att det var jordens öde att det skulle hända. Vi borde alla vara glada över att Goku vid den exakta tidpunkten var tillräckligt stark för att besegra dem. Föreställ dig vad som skulle ha hänt om han fortfarande bara var en pojke.