Anonim

Google - Year in Search 2019

Vi vet alla att Naruto har upphört. Men på allvar, vad händer med Orochimaru och hans team, Suigetsu, Juugo och Karin? Vad gjorde Sasuke mot dem?

Det nämndes inget om dem. Varken av manga eller av databook.

Vi kan få en glimt av dem i The Last: Naruto the Movie, men vi vet inte och kommer sannolikt aldrig att göra det. (Om inte naturligtvis Kishimoto-sensei bestämmer sig för att avslöja dessa detaljer på något sätt).

2
  • Ser fram emot filmen. i kap 700 skulle sensei ha inkluderat om dem
  • I de nyaste kapitlen i naruto gaiden visar han sig fortfarande göra sin forskning och fortsätter att få kroppar att leva för evigt, Naruto (hokage) verkar bekymrad men orochimaru säger att han inte behöver bry sig om det och naruto låter det glida

Som nämnts av Anastasiya-Romanova lämnade Sasuke Taka och Orochimaru. Vila, tecken för teckenstatus är nedan:

Från Naruto Gaiden: The Seventh Hokage and the Scarlet Spring

Karin

Efter kriget återupptog Karin sitt arbete för Orochimaru vid ett av hans gömställen.

Hon hjälpte Sakura genom att leverera henne och Sasukes dotter, Sarada vid Orochimarus gömställe då Sakura, medan hon var gravid, hade vägrat att lämna Sasukes sida medan han reste. Hon blev också vän med Sakura, någon gång.

Suigetsu & Jugo

Suigetsu och Jugo gick också med i Orochimarus gömställe. De hälsade till och med Naruto och nästa generation när de kom till gömstället för

Information om Shin Uchiha

Suigetsu ökade till och med förvirringen hos Sarada.

Sarada bad om Suigetsus hjälp med att kontrollera om Karin är hennes födelsemoder eller inte. Suigetsu hittade en del av Karins DNA i sitt skrivbord (utan att veta att det var Saradas navelsträng) och använde den för att köra ett test med Saradas, vilket avslöjade en perfekt matchning. Någon tid efter Shins nederlag skällde Karin på Suigetsu för att ha rört sina tillhörigheter och förklarade för honom att han hade använt Sakura och Saradas navelsträng i DNA-testet.

Kabuto

Han driver Konoha Orphanage under nästa generations era.

Han blev lyckligtvis far till alla återstående Shin-kloner och tänkte nämna varje klon.

Orochimaru

Orochimaru hjälpte till och med att bryta hemligheten om Shin Uchiha.

Från Boruto: filmen Naruto

Orochimaru har ett cameo-utseende i filmen med en hemlig uppenbarelse

Boruto och Sarada frågar Mitsuki vem hans föräldrar är och efter att han berättat för dem att det är Orochimaru frågar Sarada om han är mamma eller pappa. Mitsuki svarar att antingen är bra, medan Boruto frågar högt vem Orochimaru är. Han visas sedan stående ovanpå ett hus och tittar på de tre geninerna.

Enligt den nya utgåvan av Naruto Gaiden manga kapitel 7 (eller Naruto manga kapitel 707) delade Sasuke upp med laget Taka och Orochimaru gick tillbaka till hans gömställe med resten av laget Taka (Suigetsu, Juugo och Karin).