Anonim

Vad din favoritläkare som skickar säger om dig

Jag minns att jag såg det här i en webbutik men jag kommer inte ihåg namnet. Jag vet att det har två säsonger och jag vet att det släpptes i USA men jag är inte 100% säker på vem som har licenserna, av någon anledning får jag en känsla av att det var Funimation. Jag kommer ihåg att jag såg det som en ny release så det är något nyligen, 2010-talet.

De två karaktärerna jag minns är en kvinna som jag tycks komma ihåg att ha på sig vitt och har långt vitt / silver hår. hon arbetar som vapenhandlare och är känd för att vara hänsynslös men ändå framgångsrik.

Hon har en massa livvakter men en i synnerhet är en ung pojke som hatar henne för att hon är en vapenhandlare. Jag får en känsla av att han är en solider för barn och kan vara mellanöstern eftersom han har mörkare hud.

Jag tror att det är Jormungand

Serien följer Koko Hekmatyar, en ung vapenhandlare som säljer vapen under HCLI, ett internationellt rederiföretag och illegal smuggling. Som en av företagets inofficiella vapenhandlare säljer hon vapen i en mängd länder samtidigt som hon undviker både lokala och internationella myndigheter. Att resa med henne är ett team av livvakter, mestadels sammansatta av tidigare soldater. Hennes senaste tillskott till hennes besättning är Jonah, en inexpressiv och dödlig barnsoldat som hatar vapenhandlare.

Som du kan se från Wikipedia Link Funimation licensierad både säsong och den ursprungliga körningen för den första säsongen var 2012.

Kvinnan du beskriver är Koko som är vapenhandlaren medan pojken är Jonah som i citatet ovan (hämtat från Wikipedia) är en barnborttagare som hatar vapenhandlare.

Den här bilden nedan visar också Koko och Jonah. Koko är i mitten med den vita minikjolen och Johan är i den högra änden med den mörka huden

och omslaget till mangan på Wikipedia (kan inte posta en andra länk) visar Koko, medan han bär en svart kjol en vit kappa som är som ett varumärke för henne.

1
  • Åh herregud tack det här är det, tack :)