Anonim

Drömlandskap, manifestation och högre självkommunikation, Kelly Sullivan Walden

Jag hänvisar till de röda "symbolerna" som, som jag fick reda på, kallas Magatamas. Jag är intresserad av att veta det faktum att, representerar de något viktigt eller är de bara någon form av ornament?

Magatamas som du med största sannolikhet upptäckte också är ceremoniella och religiösa föremål och är väl använda objekt i den japanska mytologin.

Jag har inga sätt att bevisa att det är så men är en av de bästa gissningarna vi har (precis som med många Naruto-relaterade saker)

Som beskrivs i delen nedan. Magatamas har en direkt förbindelse med Susanoo och Amaterasu. Visman från de sex vägarna dyrkades också som Frälsare av denna värld (こ の 世 の Kon, Kono Yo no Kyūseishu).

Kojiki och Nihon shoki, som slutfördes på 800-talet, har många hänvisningar till magatama. De dyker upp i början av det första kapitlet i Nihon shoki, som till stor del beskriver Japans mytologi. Susanoo, havsguden och stormarna, fick fem hundra magatama från Tamanoya no mikoto, eller Ame-no-Autodidact-no-mikoto, juveltillverkningsguden. Susanoo gick till himlen och presenterade dem för sin syster, solgudinnan Amaterasu, som bet av på varandra följande delar av magatamaen och sprängde bort dem för att skapa andra gudar. Tamanoya no mikoto är fortfarande kami-gud för magatama, glasögon och kameror. I legenden stänger Amaterasu sig senare i en grotta. AMA-no-Koyane-no-mikoto hängde bland annat magatama på ett sakakiträd på fem hundra grenar för att framgångsrikt locka Amaterasu från grottan. År 58, under kejsaren Suinins regering, registrerar Nihon-shoki att en hund dödar och lossar en mujina, en typ av grävling och en magatama upptäcktes i magen. Denna magatama presenterades för Suinin, som förankrade den vid Isonokami Shrine, där det sägs för närvarande bo. En liknande praxis beskrivs igen i Nihon-shokin under kejsarens Chuais regeringstid. Chūai gjorde en inspektionsresa till Tsukushi, eller Kyūshū, och fick ett enormt sakakiträd hängt med magatama liksom andra heliga föremål. Källa

Med denna information kan vi säga att Magatama är antingen

  • Bara några smycken
  • Användning som ett religiöst objekt aka dyrkan
  • eller används som referens till japansk mytologi. Susanoo / Amaterasu.

Men om vi inte får veta mer om Hagoromo Otsutsuki, kommer vi aldrig att få ett definitivt svar på denna fråga